Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok senkit szeretni ? Volt már 4 komoly párkapcsolatom és rengeteg randim is de senkibe sem lettem szerelmes sőt csak megutáltam a férfiakat a rossz tapasztalatok miatt . Miért nem tudok szerelmes lenni ? 30/n
Figyelt kérdés
okt. 12. 15:11
1/11 anonim válasza:
Rossz pasiknak engedsz / mentális problémák - menj pszichológushoz.
2/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy tényleg nem tudsz-e szeretni, vagy rossz volt a tapasztalatod? Ez a kettő nem ugyanaz.
Mi az amit keresel egy férfiban, és akit úgy érzed tudnál szeretni?
3/11 anonim válasza:
Én sem voltam szerelmes még egy férfiba sem. A párjaimba sem. Akibe szerelmes tudnék lenni az elérhetetlen (egy filmsztár).
4/11 anonim válasza:
Mert nem jó pasikkal volt dolgod. Szerintem ez már az elején kiderül. Mennyi ideig tartottak a kapcsolataid?
5/11 A kérdező kommentje:
3. Én is hasonló cipőben járok , csak akit én keresnék ( sajnos ő már halott ). 4. válaszoló . Változó volt, volt aki 2-3 hónap volt aki 2 év de az is szenvedés volt mert nem szerettem , de nehezen tudtam kilépni .
okt. 12. 16:09
6/11 anonim válasza:
5# nem lehet, hogy mindenkiben őt keresed? (Aki meghalt) nem lehet, hogy nem tudsz rajta túllépni? Szerintem pszichológus kellene neked.
7/11 anonim válasza:
Valószínű hogy őt keresed mindenkiben.
9/11 A kérdező kommentje:
A pszichológus nem tudott mit mondani rá mert egy olyan személyről beszélünk , akit soha életemben nem ismertem én ruháztam fel tulajdonságokkal . Tehát létező személy volt, de nem magyar és csak képeken láttam . De ott olyannyira megtetszett, hogy rettentő erős a vonzalmam irányába . És igen volt , hogy sokáig azt az arcot kerestem amilyen ő volt , de senkit sem találtam . És ha nem adtam volna fel, akkor már lehet bele is hülyültem volna a keresésbe . De ettől függetlenül a mai napig sorra nem sikerülnek a kapcsolataim .
okt. 12. 16:52
10/11 anonim válasza:
Kérdés, hogy nem-e gyerekkortól jött-e ez a dolog, nem-e a rossz neveltetés miatt van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!