Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normális, hogy 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy 31 évesen eljutottam erre a pontra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most jutottam el arra a pontra, hogy a legnagyobb boldogságot és megnyugvást az egyedüllét jelenti számomra. Sosem hittem volna, mert évekkel ezelőtt még szomorkodtam, hogy magam vagyok pl ünnepekkor, de most már azt érzem, hogy senkivel ne kelljen együtt töltenem az ünnepeket. Arra vágyom, hogy főzzek valami finomat, süssek egy klassz sütit magamnak, feldíszítsem a kis fámat és megnézzek egy jó filmet, vagy elmenjek sétálni a kutyusommal.

Valahogy nem tudom már elképzelni, hogy valakihez alkalmazkodni kelljen, már nem megy, nem akarok több energiát adni magamból.

Más is van ezzel így?

tegnap 19:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lényeg, hogy jól érzed így magad és ahogy te fogalmaztál megnyugvást jelent. Nem gondolnám, hogy ez egyébként így marad neked, csak sok voltak neked a dolgok és most ez okoz megnyugvást. Jó egy kis szünetet tartani, egyedül is boldogulni.
tegnap 19:57
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem szomorú... bármennyire is önálló független valaki,ez a szeretet unnepe és szar ha ilyenkor ezt nem erzi valakitol az ember. Sztem nem igazán normális érzés
tegnap 19:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire normális? Nem tudom. De ha neked most aktuálisan így jó, akkor ez a lényeg.
 4/18 anonim ***** válasza:
31%
pedig ennyi évesen kezdődne még csak az élet...
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem is szomorú és nem normális. Inkább egy kutyával élsz mint egy másik emberrel.
tegnap 20:01
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
40 éves koromra jutottam el erre a pontra.Addig még hittem abban, hogy megtalálom a megfelelő férfit.Nem jött össze.10 éve már ennek, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem.Ezt már nem adom fel senki miatt.
tegnap 20:02
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Én már 10 éve így nyomom 41F
tegnap 20:09
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
Túl sok van még neked az életből ahhoz, hogy egyedül légy. Elhiszem, hogy így jó most neked, de később azért rendezkedj át egy társas életre. Sokáig megy erre-arra az ember, barátokkal, haverokkal, hobbi, sport, akár kirándulni még egyedül is. De idősebb korban mikor már lenyugszik, otthon ülve, nyugdíjasként, akkor már jobban érzi, hogy egyedül van.
tegnap 20:20
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
Inkább az örök egyedüllét,mint egy számító,manipulatív,lelketlen,hazug,rohadék nő(ami amúgy a női populáció minimum 90 százaléka).
tegnap 20:20
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
Abszolút meg tudlak érteni. Hasonlóan vélekedem. :)
tegnap 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!