Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljük ezt a helyzetet hosszú távon? Mit tanácsoltok?
Sziasztok! Egy nehéz, de őszinte kérdéssel fordulok hozzátok, mert úgy érzem, több szem többet lát alapon hasznos lenne mások véleménye.
26 éves nő vagyok, 2 éve vagyok férjnél, a kapcsolatunk összesen 8 éve tart. A házasságunk alapvetően harmonikus, de az utóbbi időben a szexuális életünk szinte teljesen ellaposodott, havi egyszer van együttlét, és ez sokszor okozott bennem feszültséget. Körülbelül fél éve a férjem bevallotta, hogy megcsalt. Ez mélyen megrázott, és emiatt egy hónapra külön is költöztünk. Ezen idő alatt bulizni jártam a barátnőimmel, és két régi ismerősömmel is összejöttem, akikkel intim kapcsolatom is volt.
Amikor kibékültünk és visszaköltöztem hozzá, ő érdeklődött a történtek iránt, és végül mindent részletesen elmeséltem. Meglepett, hogy nem volt dühös, sőt, élvezettel hallgatta a részleteket. Bevallotta, hogy az ő félrelépése szándékos volt, és azt remélte, hogy én is hasonlóan cselekszem, mert már régóta szeretett volna "osztozni rajtam" más férfiakkal. Ezt nehezen fogtam fel, de sokat beszélgettünk erről. Arra jutottunk, hogy ha ez mindkettőnk számára elfogadható, akkor kipróbáljuk ezt az újfajta kapcsolatmodellt.
Jelenleg van egy szeretőm, akivel heti 2-3 alkalommal találkozom, és a férjem ezt nemcsak elfogadja, hanem támogatja is. Ugyanakkor bennem folyamatosan ott motoszkál a kérdés: vajon ez a helyzet hosszú távon jót tesz a kapcsolatunknak? Nem vagyok benne biztos, hogy ez valóban megoldás a korábbi problémáinkra, vagy csak egy átmeneti dolog, ami később esetleg nagyobb gondokat okozhat.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok? Hogyan kezeljem ezt az új dinamikát? Kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra, akár pozitív, akár negatív oldalról.
"Nem vagyok benne biztos, hogy ez valóban megoldás a korábbi problémáinkra, vagy csak egy átmeneti dolog, ami később esetleg nagyobb gondokat okozhat."
Kérdező te személyesen nem úszol a szarban hanem fuldokolsz. A férjednek teljesen megfelel a helyzet. Nyitott házasságban vagytok amire vágyott. Csak te gondolod, hogy ennek lehet rossz vége, ő örül mint a 🐒 a 🌲szának.
Majd csak talán, de csak talán akkor fog észhez térni ha elválsz tőle, de biztosan annyira nem fogja meghatni. Folytatni fogja a szexrlgetést akivel lehetséges.
Nektek teljes mértékben annyi.
Már megcsalás előtt az volt, a megcsalások és a nyitott kapcsolat csak méginkább mutatja az igazságot.
Maradj amúgy vele ha téged nem zavar ez a helyzet annyira, de remélem, hogy kisbabát nem fogsz neki szülni.
Nem az a kérdés, hogy mi mit tanácsolnánk, hanem hogy TE mit szeretnél!!!
Ha neked így jó és jó a kapcsolatod a pároddal, el tudod így hosszú távon képzelni az életed akkor nix probléma.
A hazai swingerközösség sok tízezer fős (ki sűrűbben, ki ritkábban jár), a többségük együtt élő, családot alkotó pár. Náluk működik a dolog - mert mindkét fél erre vágyik!
Szóval a kérdés változatlan: saját magadnak, neked jó-e így vagy sem.
"Ha szamunkra ez most oromet okoz es mellette szeretjuk egymast akkor miert lettem ribizli?"
Röhögök nagyokat rajtad. Azért vagytok mindketten ribizlik mert megcsaltátok egymást.
Amúgy nem tudom milyen szeretetről hápogsz amikor hűtlen férgek vagytok.
Tudod ha valaki szereti és tiszteli a társát, de vágyik másokkal való kettyintésre akkor megegyeznek a nyílt házasságban és nem csalják egymást meg.
Ami a legrosszabb az egészben, hogy neked eszedbe sem volt szeretőt tartani se mivel nem akarsz lemaradni, tartani akarod vele az iramot így belementél amit akart.
26 évesen, 2 éves házasságban itt tartasz. Ha erről valaki tudna körülötted képen röhögnének, vagy sajnálnának milyen manipulálható vagy és mennyire elcseszed egyre jobban az önbecsülésed egy olyan "férfi" miatt aki semmit se ér.
Majd rájössz később amikor el fog téged hagyni valamelyik szeretője miatt akivel egymásba zúgnak. Addig szórakozz és hitegesd magad, hogy titeket szeretet köt össze, ráérsz törlőkendő. 🤡
Szerintem is nagy kamu.
Valószínűleg ezt a kérdést is ő írta ki már délután...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!