Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randim lesz, szűk 2 óra múlva jön kocsival. Mit tanácsoltok? Már évek óta nem voltam randin (hosszú kapcs. + szinglilét). Izgulok! 24/N
Figyelt kérdés
Ismerem őt melóból, szoktunk chatelni meg találkozni. Egyszer csak elhívott, én meg gondolkodás nélkül igent mondtam, mert már kezdek beleesni. Vagy már bele is estem.2019. máj. 5. 13:21
1/8 anonim válasza:
Izgalmasabb lesz, amikor nem jön össze a dolog és együtt kell dolgoznotok. Nem tudtam kihagyni!:D
2/8 mikeXxX válasza:
Pl az a tanács hogy ne legyél naiv mint most .
3/8 anonim válasza:
Legyen nálad gumi, meg lazíts az álkapcsodra.
32/f
4/8 anonim válasza:
Először is ne vedd komolyan az első három választ.
Másodszor is, ne izgulj. Biztosan nagyon jó lesz. Azért hívott el, mert vonzódik hozzád. Valószínűleg minden jól fog működni.
5/8 anonim válasza:
Majd írd meg hogy milyen volt. Mi történt. Persze ha nem számít személyeskedésnek! :)
6/8 anonim válasza:
Jellemző, hogy a baromság van felpontozva :D de nevetni lehet rajtuk.
8/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne milyen volt. Biztosan jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!