Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A történetem hosszú, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A történetem hosszú, ha nem érdekel egy 18 éves lány szerelmenek kibontakozása s annak felmerülő kérdései lapozz át rajtam! Megértő emberek mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aki idáig eljútott annak nagyon köszönöm előre is, hogy legalább próbáll segíteni .

15 évesen összejöttem egy fiúval aki menkücsapásként lépett az életembe. Őrülten beleszerette, vagy legalábbis akkor azt gondoltam. 7 hónapig voltunk együtt ,amikor én otthagytam ,mert nem bírtam a vele eltöltött időben őtet csókolgatni miközben egy masik fiúért esedeztem. Az elején nem akartam szakítani, mert nagyon szeretett engem és mivel én is szerettem annyira, hogy nem akartam bántódást okozni vele maradtam- egy darabig. Egy idő után már nem bírtam tovább és otthagytam, holott tudtam, hogy a másik fiú elérhetetlen számomra, inkább az egyedűllétet vállasztottam a kényszer kapcsolat helyett. 3 év telt el, a sebek kezdtek begyógyúlni. Az idegen fiúról olyan dolgok derültek ki amit nem akartam saját bőrömön tapasztalni, nem akartam újabb szenvedést okoztatni magamnak, végleg felejteni akartam. Közben voltak rövid kapcsolataim, mondhatni érzelem mentesek. 4 hónapja kibékültem az exemmel , úgy éreztem ismét boldog lehetek. Ő az egyetlen férfi akiben teljes mértékben megbízom. Az időnek, a rossz híreknek és minden másnak köszönhetően úgy éreztem megszabadúltam a vágyakozástól. 1 hete találkoztunk s a sebek amik még csak forradóban voltak szerte szét, sőtt inkább szilánkokra tört bennem. próbálom titkolni az érzelmeimet, nem akarom ismét megsérteni a barátomat, nem érdemli tőllem. Bíytatom magam, hogy ő rossz, több 1OO km-re van tőllem, felejtsem el már debelül nem megy.

Volt valaki hasonló helyzetben? VoltATOK már úgy, hogy éreztétek más nincs olyan , nincs még egy párom? Éreztétek úgy, hogy haragusztok csak mert esélyed sincs? Éreztetek szeretetet melyért saját magatokat taszítjátok félre csak, hogy _neki_ jó legyen? Volt valaki hasonló helyzetben már? Mit tettetek? Egyáltatán sikerült felejteni, vagy sikerül idővel?

2012. ápr. 10. 01:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, az én véleményem az, hogy hiba volt megint összejönnötök. Megint meginogtál vele kapcsolatban és másra vágysz, nem tűnik egy stabil kapcsolatnak(és elsőre sem volt az)A másik fiú valószínűleg csak azért kell, mert nem kaptad meg, elérhetetlen. Ha viszont ilyen felmerül egy kapcsolatban (és már másodjára) akkor szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Biztonságot keresel, megbízol benne, jó, hogy nem vagy egyedül, biztos szereted is valamennyire, de ez nem az igazi. Vagy tegyél le a másik srácról, és próbáld a mostani kapcsolatodat kicsit jobbá tenni, vagy ha ez nem megy, igen, hagyd ott újra. Fájni fog, az biztos, de neked nagyon le kéne rendezned magadban, hogy mit is akarsz.
2012. ápr. 10. 01:20
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
a próbáll után itt is abbahagytam az olvasást:D
2012. ápr. 10. 01:29
 3/4 Gulliver válasza:
100%
Igen, a helyesírás, az tényleg nem az erősséged. Itt is szemmel láthatóan megártott a túl sok fiúzás... :D A sok "nagy szerelem" tizenéves korban (?), melyeknek mindig tragikomédia a vége. Borzalmas, állandóan ezekről olvasni az oldalon...
2012. ápr. 10. 02:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Én elolvastam, de minek ?

4mondatban összefoglalom azt, amit Te 291 szóban tudtál.

3éve összejöttél egy fiúval, de közben rájöttél, hogy nem Ő az, akire igazán vágysz. Megismerted azt a srácot, akire igazán vágysz, de tudtad legbelül, hogy elérhetetlen számodra. Szakítottál a pároddal, de most megint együtt vagytok. S most pánikba vagy esve, mert megint ugyanazt érzed.

Először is:

Nem értem a kérdést.

Ha véleményre vagy kíváncsi az már kialakult Rólad, de nem biztos, hogy szeretnéd "hallani".

Légyszíves figyelj oda a helyesírásra is, a fogalmazásról nem is beszélve. Elég szegényes szókincsed van.

UI.: Az, hogy telefonról írsz, még nem mentesít fel ezek alól.

2012. ápr. 10. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!