Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennétek,ha olyan barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek,ha olyan barátotok lenne, aki mindenből a javát falja fel, nektek meg állandóan a maradék,vagy a kevésbé jó részek/dolgok jutnak mindenből és ez nem is zavarná őt?

Figyelt kérdés
Valamint ti,hogyan reagálnátok,ha sütnétek valamit és kihűlni sem lenne ideje mert nekiállna megkezdeni,és enni? Vagy főzés közben állandóan beleeszik a készülő ételbe?Mikor rászólok,puffogni kezd és inkább nem eszik belőle később sem.
tegnap 10:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem főznék-sütnék neki. Vagy csak magamnak főznék, amikor ő nincs ott, vagy rendelném a kaját, vagy valami.

Ez ritka bunkó, hogy eleszi más elől a kaját, meg még azelőtt nekiáll a sütinek, hogy kihűlne - és ha akkor még nincs kész? Ha még mittudomén, szeretnéd megtölteni krémmel, bevonni valamivel, akármi? Bunkóságnak tartom, és nagyon haragudnék rá. Mondjuk nekem nem teljesen egészséges a hozzáállásom az ételekhez, kicsit ilyen "Joey nem ad a kajájából" mentalitású vagyok, pedig sosem éheztem meg semmi :D De az tuti, hogy egyből leharapnám a fejét.

tegnap 11:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Engem is nagyon idegesít,de nem tudom,hogyan tudom ezt kiküszöbölni,mert mindketten itthonról dolgozunk,és ha nekilátok sütni/főzni azonnal ott terem mert megérzi az illatokat.
tegnap 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Megmondanám neki UTOLJÁRA hogyha még egyszer bele eszik a kajába elhagyom. Főzzön magának, vagy főzzön velem és ha megkérdezte, hogy ehet-e belőle nyugodtan egy-kettő darabot elvehet.
tegnap 11:05
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Olyan, mint egy gyerek... Éd ez nem bók.

Mond meg neki egyszerűen. Ezzel mit akarsz kezdeni? Örökre magadban tartani és puffogni, hogy megint eleszi előled a kaját, ráadásul úgy, hogy te csinálod? Nem csak neki készül az étel. Akkor fozzon magának, abból annyit eszik, amennyit akar.

Más megoldás a kommunikáción kívül nincs, ha meg nem lehet vele beszélni, az megint csak az ő sara (mint írtad, ha rászólsz, annyira megsertodik, hogy később se eszik az ételből... Ez kajak gyerek még).

tegnap 11:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Akivel ezt sem lehetne lekommunikálni az nekem túl primitív, dobnám.
tegnap 11:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Lesz ez még rosszabb is! Egy csak a jéghegy csúcsa.
tegnap 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet annyi kaját csinálni hogy elég legyen 2 főre?
tegnap 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

És ha puffog akkor mi van? Puffogjon. Nyugi nem fog éhen halni. Ezzel a dedós éhségsztrájkkal csak téged manipulál. Ne hagyd magad.

Neked kell kiállni magadért, mert más nem fog.

tegnap 11:41
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Vagy esetleg szólj rá, hogy az edényből ne egye ki, várja meg az ebédidőt, és akkor meg porciózd ki tányérokra, hogy mindkettőtöknek jusson annyi, amennyi elég, abból a részből is, ami jó. Bár ez tényleg tök dedó. De az biztos, hogy nem hagynám magam, ez apróságnak tűnik, de hosszú távon tényleg van annyira bosszantó, hogy rámenjen a kapcsolatotokra. Kb mint a szertehagyott szennyes- önmagában apróság, de éveken keresztül más után összeszedni a zoknikat és kimosni, miközben papolsz neki, hogy de figyeljen már oda, nem az anyja/apja vagy, akkor az igenis romboló. Bocs, de ez az állapot tarthatatlan.

Amúgy ha otthonról dolgoztok, akkor rendelj magadnak ebédet, ne főzz. Ő meg oldja meg.

tegnap 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem lehet vele ilyen alapvető dolgot megbeszélni, akkor szakítanék. Nem hiányzik olyan ember az életemből, akit nem érdekel jó legyen nekem.
tegnap 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!