Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki túlzásba visz valamit ,például állandóan új cipőt vásárol, hiába van már több pár, vagy bármi mást csinál,ami már mániákus gyűjtögetés akkor nem jó a párkapcsolata és depressziós?
Attol hogy vki cipőket vesz, még nem bolond. Nekem is van egy rakat mert jol akarok kinézni és szeretem a cipőket. Ha van kapcsolatom ha nincs.
Sőt forditva van, pont ha boldogtalan vagyok, akkor sz.rom le, es pont ha boldog vagyok tetszeni akarok vkinek, akkor adok jobban magamra.
A kapcsolata meg majd lecseng. Mindennek vannak fokozatai fázisai van még a remenykedés szakasz hátha jobb lesz vagy megváltozik, van a lemondás szakasz hogy á úgyse fog megváltozni de annyira szeretem nem birnám elhagyni, van az elengedés szakasza mikor szétnéz az ember hogy mi a kínálat a piacon, aztan a tehetetlenség, hogy nála is csak rosszabb selejt tahó vagy szexorientált bunkó pasik vannak csak, vagy incelek rondák stb, aztán a megbecsülés szakasza, hogy de a párom ezeknél a barmoknál még mindig jobb.., ez a női sors, aztán a helyben toporgás is, hogy az élete se lenne jobb nélkule se, mert az is egy f.s csak, ha szakitana csak ez a f.s várná, stb stb
Ilyen és hasonlo fázisokon sokan végigmennek.
Aztán általában a másik int be és hagyja magára a tipródót, akinek aztán meg kell azzal birkóznia hogy az élete egy f.s egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!