Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megválni tárgyak...

Hogyan tudnék megválni tárgyaktól?

Figyelt kérdés

Hülyén hangzik, de nagyon gyorsan kötödöm random tárgyakhoz, amik megtetszenek

Tudni kell rólam, hogy régi játékokat, leginkább babákat és legfőképpen monster high babákat. Van pár amire már egyáltalán nincs szükségem és csak a helyet foglalja, de egyáltalán nincs szivem egyet sem eladni, azt sem amire nincs is szükségem. Fáj a szívem attól, hogy szegény rossz sorsra jutna.

ma 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megválnod tőle, ha nem akarsz.

Milyen babáid vannak?

ma 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Hú, pont így voltam régen én is. Nálam az működött legjobban, amikor el tudtam ajándékozni a cuccok közül vmit olyan embernek, akiről tudtam, hogy örülni fog neki. Például egy régi játékomat egy ismerősöm kistesójának adtam, akik szörnyen csórók voltak akkoriban.
ma 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!