Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rettentő hullámzó a kedélyálla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettentő hullámzó a kedélyállapotom. Egyszer minden jó a barátommal,másszor meg semmi, ürességet érzek,kiégettséget, állandóan fáradt vagyok és kedvetlen. Ő okozza ezt?

Figyelt kérdés
Egyszer tervezek vele,másszor ha nem teljesül valami,amit megbeszéltünk,akkor egy világ omlik össze bennem,és nagyon megutálom érte. Amit én ígérek,mindig teljesítem is, de ő sokszor csak beszél a fellegekben jár,nem létező bevételekről beszél,hogy mi lesz majd,meg ő mit akar de nincsen mögötte semmi. Ez is bejátszhat a kedélyembe, hogy soha nem azt kapom, amire vágyok,és mardos,hogy ígér de nem teljesít?
dec. 1. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ideg kapna el, egyáltalán nem égnék ki. Bár ha megtenné kétszer, mármint hogy átvág már kiraktam volna.
dec. 1. 10:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen kapcsolatba, egy darabig ment a "most épp milyen bizniszből fog meggazdagodni" dolog, de szép lassan leépült a szememben, ha pedig nincs meg a tisztelet, nincs semmi. Szakítottam, aki nem munkával, hanem mindig "egy nagy ötlettel" akar gazdagodni, előbbre jutni, az valójában link alak, akivel nem lehet tervezni.

Nálam ez okozta a hullámzást is. Volt egy oldala, amit nagyon szerettem és, ha az volt a dominánsabb, akkor teljesen más volt a kapcsolat, mint, amikor a link oldala. Értelemszerűen az első verzióval ismertem meg és évekig az is dominált a negatív oldala viszont fokozatosan erősödött. Aztán ahogy az évek mentek előre a jó oldala egyre inkább háttérbe szorult a linkeskedés meg felerősödött, míg már látványosan az dominált. Eközben én folyamatosan fejlődtem és minden téren túl nőttem rajta és a kapcsolaton. Mikor ezt felismertem kiléptem, de ez egy hosszú út volt.

Szerintem az olyan kapcsolat eleve halálra van ítélve, ahol nincs érzelmi stabilitás.

dec. 1. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"ígér de nem teljesít"

Kár tovább várnod, szerintem nem lesz jobb.

dec. 1. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, de magadról nem írtál SEMMIT! Ne kenjük rögtön másra a hangulatingadozásaidat, elöször téged vizsgáljunk meg!

Egészséges életmódot folytatsz? Egészségesen étkezel? Rendszeresen sportolsz? Alszol eleget? Lehetnek hormonális problémáid (túlsúly, rendszeres fáradtság, menstruációs problémák, cukoréhség?...)? Szakmailag képzett vagy? Olyan munkát végzel, amit szeretsz? Elégedett vagy azzal, amit elértél eddig az életedben?

Ne rögtön arra mutogass, hogy ő mit dumál, és mit nem tesz meg, hanem kanyarodjunk már vissza kicsit hozzád.

Vagy igazából neked mindegy hogy mennyire ingadozó a hangulatállapotod, most csak őt kell fikázni?

dec. 1. 17:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Az összeköltözésünk óta lettem ilyen,előtte soha.Még a barátok is megjegyezték,hogy ez bizony nagyon rossz hatással van rám. 1 év alatt rengeteget fogytam,és öregedtem is.Otthon kisimult voltam,és letagadhattam volna a koromat.
dec. 2. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Rendben, de továbbra sem válaszoltál a kérdésre.

Ha te annyira rosszul érzed magad vele, akkor meg ne legyél vele.

dec. 2. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!