Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rettentő hullámzó a kedélyálla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettentő hullámzó a kedélyállapotom. Egyszer minden jó a barátommal,másszor meg semmi, ürességet érzek,kiégettséget, állandóan fáradt vagyok és kedvetlen. Ő okozza ezt?

Figyelt kérdés
Egyszer tervezek vele,másszor ha nem teljesül valami,amit megbeszéltünk,akkor egy világ omlik össze bennem,és nagyon megutálom érte. Amit én ígérek,mindig teljesítem is, de ő sokszor csak beszél a fellegekben jár,nem létező bevételekről beszél,hogy mi lesz majd,meg ő mit akar de nincsen mögötte semmi. Ez is bejátszhat a kedélyembe, hogy soha nem azt kapom, amire vágyok,és mardos,hogy ígér de nem teljesít?
ma 10:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ideg kapna el, egyáltalán nem égnék ki. Bár ha megtenné kétszer, mármint hogy átvág már kiraktam volna.
ma 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen kapcsolatba, egy darabig ment a "most épp milyen bizniszből fog meggazdagodni" dolog, de szép lassan leépült a szememben, ha pedig nincs meg a tisztelet, nincs semmi. Szakítottam, aki nem munkával, hanem mindig "egy nagy ötlettel" akar gazdagodni, előbbre jutni, az valójában link alak, akivel nem lehet tervezni.

Nálam ez okozta a hullámzást is. Volt egy oldala, amit nagyon szerettem és, ha az volt a dominánsabb, akkor teljesen más volt a kapcsolat, mint, amikor a link oldala. Értelemszerűen az első verzióval ismertem meg és évekig az is dominált a negatív oldala viszont fokozatosan erősödött. Aztán ahogy az évek mentek előre a jó oldala egyre inkább háttérbe szorult a linkeskedés meg felerősödött, míg már látványosan az dominált. Eközben én folyamatosan fejlődtem és minden téren túl nőttem rajta és a kapcsolaton. Mikor ezt felismertem kiléptem, de ez egy hosszú út volt.

Szerintem az olyan kapcsolat eleve halálra van ítélve, ahol nincs érzelmi stabilitás.

ma 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!