Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom túlsúlyos,nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom túlsúlyos,nem is kicsit. Ma is kijöttünk a bevásárlóközpontból,és ahelyett,hogy segített volna bepakolni, a pizzaszeletet pakolta magába. Ti is besértődnétek ezen?

Figyelt kérdés
Egy részről cikinek is tartom,hogy egy felnőtt embernek nincsen önuralma,más részről meg azért jól esne, ha valaki nem csak ácsingózna a kocsi mellett,és lesi,hogy én hogyan pakolok be,szerintem ez bunkóság. Morgolódtam a fogam alatt, de most a szemébe is akarom ezt mondani. Szerintetek is szóljak neki ezért? Nem első ő eset,és úgy érzem mostanra elfogyott a türelmem,hogy ne tegyem ezt szóvá..
dec. 4. 12:36
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ilyen férfiból lesz majd az, aki a kanapén ülve sörrel a kezében végignézi, ahogy a felesége vágja a fát. Majd panaszkodik, hogy jajj de éhes mi otthon a kaja. Egyébként nem egy kisgyermek hogy ne tudjon 5 percet várni míg megeszi azt a pizzát.
dec. 4. 15:13
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy van valami lelki probléma a háttérben? Erre tudsz választ adni nekünk?
dec. 4. 15:15
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
32: és ha lehet, az szted indok a bunkó viselkedésre?
dec. 4. 15:19
 34/38 anonim ***** válasza:
33, 15:19, Ha megemlítem, hogy egy nő bunkón viselkedett velem, mindig ezt mondják, hogy lelki gondja lehet...
dec. 4. 15:20
 35/38 anonim ***** válasza:
34: hát nem tudom, hogy kik, de azért itt gyk-n sem látom azt, hogy a kifejezett tahó viselkedésre mázsaszám jönnének olyan kommentek, hogy lelki baja van... a többség arra kapacitálja a kérdezőt akkor, hogy szakítson meg hogy nincs értelme ilyen parasztp...val továbbmaradni. Nagyon max. az autistás kérdéseknél csinálják ezt a "social justice warriorok", de ott jobbára férfi az "elkövető".
dec. 4. 15:28
 36/38 anonim ***** válasza:
15:28 Nem csak a Gyk a világ, de a valóságban rendszeresen megkaptam.
dec. 4. 15:31
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy extrém túlsúlyos. Mármint... de, nagy gond, de egy kapcsolat szempontjából nem ez a fő gond. De még csak nem is az, hogy most nem segített. A gond az, hogy a kapcsolatotok egy nagy halom hulladék. Egy valamire való kapcsolatban a felek egymás mellett állnak, támogatják, megbecsülik, segítik egymást. De ti? Komolyan, mint a rossz szomszédok, olyanok vagytok egymással. És persze, amit tudunk, az alapján nyilván a pasassal van nagyobb baj, sőt, talán ha ő kicsit normálisabb lenne, akkor lehet, nem lenne semmi gond, de azért legyünk őszinték: te sem úgy tekintesz rá, mint egy társra. Tényleg mint az ellenségek. A kommunikáció meg nagy nulla. Mármint az érdemi kommunikáció. Mert a piszkálás az megy nagyon. Ebben a történetben semmi nem hasonlít egy működő párkapcsolatra. Ő tojik rád, egy hitvány fajankó, nulla segítőkészséggel, nulla önkritikával, nulla empátiával, emellett - nem csak fizikai értelemben - fene mód nagy az arca, és egy igazi bunkó. Te meg annak ellenére, hogy folyamatosan szidod (megjegyzem: jogosan), mégis vele vagy. Aranyból van a fütyköse, vagy mi a frászfenéért vagy egy ekkora bunkóval??
dec. 5. 00:04
 38/38 Kései Sirató ***** válasza:
Ott a helyszínen szóltam volna, hogy segíts bepakolni, utána edd meg ezt a pizzát!
dec. 12. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!