Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom túlsúlyos,nem is kicsit. Ma is kijöttünk a bevásárlóközpontból,és ahelyett,hogy segített volna bepakolni, a pizzaszeletet pakolta magába. Ti is besértődnétek ezen?
Figyelt kérdés
Egy részről cikinek is tartom,hogy egy felnőtt embernek nincsen önuralma,más részről meg azért jól esne, ha valaki nem csak ácsingózna a kocsi mellett,és lesi,hogy én hogyan pakolok be,szerintem ez bunkóság. Morgolódtam a fogam alatt, de most a szemébe is akarom ezt mondani. Szerintetek is szóljak neki ezért? Nem első ő eset,és úgy érzem mostanra elfogyott a türelmem,hogy ne tegyem ezt szóvá..dec. 4. 12:36
21/38 anonim válasza:
Akkor lehet valamilyen lelki probléma áll Nála a háttérben. Beszélgettetek erről?
22/38 anonim válasza:
Engem is zavarna, ha az illető fel sem ajánlaná, hogy pakol, hanem bambán vigyorogva végignézi, hogy a másik gürcöl egyedül. Én megmondanám neki, mert hátha fogalmatlan és csak otthon nem nevelték meg rendesen, de ha ez azután is fennállna, szakítanék.
23/38 A kérdező kommentje:
Szóvá tettem neki,szemtelenül azt kérdezte tőlem,hogy leesett a karikagyűrű az ujjamról? Meg ő rettentő éhes volt,akkor mert kiment belőle a reggeli..Könyörgöm,ülő munkát végez akkor mitől éhezik meg másfél óra alatt ennyire?
dec. 4. 13:42
24/38 anonim válasza:
13:41 Inkább lelki ok lehet Nála a háttérben, ahogy írtam az előző kommentemben.
25/38 anonim válasza:
23: na, ez nekem instant lapát lenne. Az beszél aranygyűrű leesésről, basszus, aki lopja a napot, amikor a másik gürcöl? És ha annyira éhes, akkor is lehetne annyi benne, hogy azt mondja, "figyi, éhes vagyok, megeszem ezt a pizzát, addig hagyd a cuccot, együtt bepakolunk". Lelki ok ide, oda, a bunkóságra meg a másik kihasználására ez nem mentség.
26/38 anonim válasza:
20.
Na, az ilyen arcok szoktak olyan dolgokba belehalni, mint az állandó durrogás mindenen és idegbeteg viselkedés következtében előtörő agyvérzés/infarktus vagy valami hasonló, még előbb, mint az állandóan fikázott "zsíragy" párjuk.
27/38 A kérdező kommentje:
Igen,utolsó előtti,ugyan így gondolom én is. Egyre járt az agyunk.De alighanem azt kellett volna csinálni,hogy a jövő menő emberek előtt beégetni..Legközelebb meggondolná,hogy a zabálás az előbbre való,vagy hogy elpakoljunk és húzzunk minél előbb.
dec. 4. 13:48
28/38 anonim válasza:
27. 13:48 Biztos nagy volt a hajtás most a munkahelyén. A szellemi munkák elég stresszesek tudnak lenni így év vége felé.
29/38 anonim válasza:
27: sztem itt nem a zabálás a probléma... ha nem zabált volna, akkor sem segített volna. Hanem az, hogy egy fikarcnyi segítőkészség és emberség sincs benne.
30/38 anonim válasza:
Tök őszintén, miért nem hagyod el a p_csába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!