Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom túlsúlyos,nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom túlsúlyos,nem is kicsit. Ma is kijöttünk a bevásárlóközpontból,és ahelyett,hogy segített volna bepakolni, a pizzaszeletet pakolta magába. Ti is besértődnétek ezen?

Figyelt kérdés
Egy részről cikinek is tartom,hogy egy felnőtt embernek nincsen önuralma,más részről meg azért jól esne, ha valaki nem csak ácsingózna a kocsi mellett,és lesi,hogy én hogyan pakolok be,szerintem ez bunkóság. Morgolódtam a fogam alatt, de most a szemébe is akarom ezt mondani. Szerintetek is szóljak neki ezért? Nem első ő eset,és úgy érzem mostanra elfogyott a türelmem,hogy ne tegyem ezt szóvá..
dec. 4. 12:36
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Elnézést! Utolsó előttinek szólt!
dec. 4. 13:03
 12/38 anonim ***** válasza:
0%

10.

Persze, persze, "elhiszem".

dec. 4. 13:03
 13/38 anonim ***** válasza:
Azt nem tudod elfogadni, hogy van rajta súlyfelesleg, vagy azt, hogy nem segített?
dec. 4. 13:10
 14/38 A kérdező kommentje:
A határtalanságát nem tudom,és igen azt,hogy nem segített sem most, sem máskor igazából.
dec. 4. 13:12
 15/38 anonim ***** válasza:

Amikor összejöttél vele akkor is túlsúlyos volt nem?

Szerinted az mitől ment rá?

dec. 4. 13:17
 16/38 anonim ***** válasza:
18%
Most igazából mi a gond, hogy nem segített, vagy az, hogy nem tud rendesen kielégíteni?
dec. 4. 13:17
 17/38 anonim ***** válasza:

"Morgolódtam a fogam alatt"

Ez a gond. Hogy magadban morgolódsz, meg itt panaszkodsz ahelyett, hogy istenesen leteremtenéd.

Másrészt meg: valamiért te mégis eltűröd azt, hogy egy tahó veled...

dec. 4. 13:22
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha normál lenne a testsúlya,akkor sem segített volna.Ilyen a személyisége.Ha nem akar rajta változtatni, akkor semmi sem fogja meghatni.De te vàlasztottad.🤷
dec. 4. 13:26
 19/38 anonim ***** válasza:
De akkor az nem gond, hogy van súlyfeleslege?
dec. 4. 13:28
 20/38 A kérdező kommentje:
A kérdés,nem a súlyfeleslegéről szólt.És mint említettem, nem az anyja vagyok,hogy pesztráljam.Szóltam neki finoman,ha nem nem..nem én fogom 30 egynehány évesen feldobni a talpam,mert zabálok mint a mangalica.
dec. 4. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!