Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom túlsúlyos,nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom túlsúlyos,nem is kicsit. Ma is kijöttünk a bevásárlóközpontból,és ahelyett,hogy segített volna bepakolni, a pizzaszeletet pakolta magába. Ti is besértődnétek ezen?

Figyelt kérdés
Egy részről cikinek is tartom,hogy egy felnőtt embernek nincsen önuralma,más részről meg azért jól esne, ha valaki nem csak ácsingózna a kocsi mellett,és lesi,hogy én hogyan pakolok be,szerintem ez bunkóság. Morgolódtam a fogam alatt, de most a szemébe is akarom ezt mondani. Szerintetek is szóljak neki ezért? Nem első ő eset,és úgy érzem mostanra elfogyott a türelmem,hogy ne tegyem ezt szóvá..
tegnap 12:36
1 2 3 4
 1/37 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Valószínűleg hiába fogsz szólni, mert ilyen a jelleme..
tegnap 12:38
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberként nem besértődni kellene, hanem beszélni vele, hogy kérlek most segíts pakolni. De szerintem nem kellene összekötnöd a túlsúlyosságot és a pakolást. Egyrészt kérd meg, hogy segítsen, de ne kiakadva! Másrészt meg beszélgess vele az étkezésről, hogy esetleg kiderüljön, hogy akar-e változtatni (gondolom nem), és akkor nem muszáj vele lenni, ha neked ez elfogadhatatlan lenne.
tegnap 12:39
 3/37 anonim ***** válasza:
34%
Soha nem tudnék együtt élni olyan emberrel, aki bóti pizzaszeletet eszik.
tegnap 12:46
 4/37 anonim ***** válasza:
28%
És melyikőtök vezetett utána? Mert ha ő, akkor érthető, hogy előtte még gyorsan meg akarta enni a pizzaszeletet, vezetés közben nem tudta volna.
tegnap 12:48
 5/37 A kérdező kommentje:
Kedves második.Többször is szóvá tettem már neki emberi hangon,nem reagál rá semmit. Az evést azért a pakolással kötöttem össze,mert nem fog éhen halni, pár perc alatt,amíg segít. Ráadásul,főleg ha látja,hogy mindegyik kezemben van valami,plusz még a kocsit is támasztom a lábammal,hogy ne guruljon el. Ez szimpla jóindulat,és figyelmesség a másik felé,szerintem. Én nem a kaját sajnálom tőle,hanem ( főleg,hogy azzal teszi magát tönkre amivel akarja,mert nem az anyja vagyok,hanem a párja). azt sajnálom,hogy egy felnőtt emberben ennyi önkontroll nincs, ráadásul úgy,hogy itthon reggelizett is.
tegnap 12:51
 6/37 A kérdező kommentje:
Én vezettem,neki nincs jogsija sem hurcolom mindenhova.
tegnap 12:51
 7/37 anonim ***** válasza:
56%
Annyira utálom az ilyen falánk embereket. Nem 40 nap sivatag után puszilta be a kaját, hanem reggeli után...
tegnap 12:57
 8/37 anonim ***** válasza:
57%

Elég gyengécske kamukérdés, de hát szerda délidőben nem is várható erős mezőny, ilyenkor csak uborkaszezon van.

Minden kajájába mehet valami olyan tabletta, aminek fő mellékhatása a gyors, indokolatlan és nagymértékű fogyás, aztán minél többet kajál, annál szebb lesz

tegnap 12:59
 9/37 anonim ***** válasza:
Kicsit akkor mondjuk ki, muja, bamba. Beszélj vele, de igen ez nem férfias, hogy hagyja te pakold a nehéz dolgokat és nem segítene. Nyugodtan felhozhatod neki, de szerintem te már nem úgy nézel rá férfiként, mint ahogy jobb esetben kéne egy kapcsolatban
tegnap 13:02
 10/37 A kérdező kommentje:
Bocs, utolsó de van annál jobb dolgom is,mint hogy ilyeneket írogassak ki,és azon élvezkedjek,hogy ki mit válaszol.Ha kamunak véled,az a te egyéni dolgod. Sajnos vannak ilyen barom emberek,akik semmi önuralmat nem tudnak tanúsítani. Mint ahogy fentebb is írták,nem 40 nap után kapott először enni, akkor még az ember elnézné,de így.
tegnap 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!