Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mostanában szükségem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában szükségem van a alkoholra meg a zöldre esténként, hogy tudjak a munkába érvényesülni és legyen ellnsúlyozzam. A párom nagyon nem örül neki. De csak akkor nem örül ha látja. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Nem megyek el a végletekig hogy beszélni sem tudok meg ilyesmi, csak hogy belazuljak, és ha látja konkrétan hogy fogyott az üvegből vagy szívom a cigit akkor hiszti van de ha már be vagyok állva az nem tünik fel neki.

Volt olyan hét hogy 1 hétig be voltam állva és nem vette észre.

Csak inni nehéz úgy hogy rejtegessem

Ezt mire véljem? Azt értem hogy miért nem örül de ezek szerint sokmindent nem befolyásol a dolog.

Mi lehet az igazi probléma?

dec. 3. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rekreációs fű és alkohol? 🤔
dec. 5. 00:36
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Azaz, forgasd csak ki!

Nyilván nem arra értendő, hogy 2g-t tekersz be 1 db cigibe és padlizsánra szívod magad, és arra sem, hogy megiszol 174 felest.

Kár a szó belétek, karótnyelt papucsállatok vagytok mind, akiknek 2 féle világnézetük van: a sajátjuk, és a helytelen.

dec. 5. 01:12
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem az alkoholt hagyd ki, annak mindig csúnya vége van, ha kitartóan tologatják. A zöcsit meg használd töprengésre, az igazán tud is valahova vezetni, legalábbis ha egyébként nem a téves ismereteidet sokasítod számodra lényeges dolgokkal kapcsolatban. Elég sokan így jöttek le mindenről. Általában ennek tartozéka egy kitartó fohászkodás is a szabadulásért, teljesen mindegy, melyik irányzat részletkérdéseibe öltöztetve. Legtöbbször persze azok jutnak ide, akiknek már kezd nagyon nem mindegy lenni. A cucc se mindegy, sativa kell hozzá, minél jobb, tehát lehet érdemes keresgélni. Jóllakottan, hidratáltan. El tudsz találni ahhoz a kisgyerekkor óta folyamatos kifejeződni akarásban létező vágyhoz, ami tényleg csak jobbá szeretne tenni mindent.
dec. 5. 05:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Szar stresszes melód van mi ? Netán vezetői pozi is?
dec. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!