Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogos elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos elvárás részemről, hogy a párom esténként ne játsszon videojátékokkal éjszakába nyúlóan?

Figyelt kérdés
Csak hogy tiszta legyen, nem az zavar, hogy játszik (sőt, néha én is becsatlakozom, ha éppen tudok), hanem az, hogy esténként szeretnék vele együtt aludni menni ha lehet, de én legtöbbször nem tudok/akarok ennyire sokáig ébren maradni. Abban tudok kompromisszumot kötni, hogy nem fekszem le olyan korán, mint régebben mikor még egyedül voltam, meg az sem zavar, ha lefekszünk, de ő még a telefonját nyomkodja, az viszont nagyon rossz, hogy a napjaim többsége úgy végződik, hogy egyedül fekszem le, a párom meg ki tudja meddig még ott ül a gép előtt. Pont ezen a héten volt olyan, hogy leült játszani este 9 körül és hajnali fél 2-ig szinte pisilni sem kelt föl a képernyő elől. Engem ez az őrületbe kerget, mert egyrészt nem vagyok túl jó alvó, felébredek, ha bejön és hosszasan zörög, öltözik, világít, stb., illetve nyilván emiatt másnap borzalmasan sokáig alszik, így kiesik kb. az egész délelőtt a napunkból (nyilván hétvégén, hétköznap persze kénytelen ő is felkelni rendesen), így semmi nem lesz sokszor a közös tervekből, mert nem jut rá időnk mielőtt mennünk kell valahová (ahonnan így is elkésünk miatta, mert képtelen időben elkészülni, de ez már más kérdés). Arról nem is beszélve, hogy mennyivel jobb érzés összebújva elaludni, mint egyedül. Szerintetek jogos lenne ha megkérném, hogy próbáljon máskor játszani, ne éjszakánként? Nem akarom hogy félreértse, mert nem az a baj, hogy játszik, csak hogy ilyen sokáig.
2023. márc. 19. 22:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Tápkábelt húzd ki aamikor jacik
2023. márc. 19. 22:26
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Igen, teljesen jogos az elvárásod. F
2023. márc. 19. 22:27
 3/19 anonim ***** válasza:
75%

Teljesen megértelek, és egy próbát mindenképpen megér, hogy ezt átbeszéljétek.

Ennyi erővel aludhatnàl külön szobában is, vagy élhetnél egyedül, mert kb ez az egész ilyesmi érzést kölcsönöz.

Ha Te hajlandó voltál kompromisszumot kötni, neki se essen nehezére!

2023. márc. 19. 22:37
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

Teljesen jogos,mivel ez a te életedre is hatással van(elmaradó programok, nem hagy aludni stb)

Annyi gerince lehetne, hogy amit hajnali 2kor keresgél,azt előre megkeresi, hogy ne ébresszen fel téged, dehát egy nagyra nőtt gyerektől, aki nem tisztel téged, ez úgy néz ki nagy elvárás.

Gondolom délelőtt mikor te fel kelsz, kussba kell maradni, mert a fiúka délig alszik és nem szabad felébreszteni, különben nyüszi lesz :D

2023. márc. 19. 22:44
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
Francnak lenne kedve egy tinédzserrel élni.
2023. márc. 19. 22:45
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, kezdek megnyugodni, hogy akkor nem irreálisak az elvárásaim :D

"Ennyi erővel aludhatnàl külön szobában is, vagy élhetnél egyedül, mert kb ez az egész ilyesmi érzést kölcsönöz." - Ezt nagyon jól megfogalmaztad, pontosan ez a problémám!

"Annyi gerince lehetne, hogy amit hajnali 2kor keresgél,azt előre megkeresi, hogy ne ébresszen fel téged, dehát egy nagyra nőtt gyerektől, aki nem tisztel téged, ez úgy néz ki nagy elvárás." - Hát igen, ez jogos. Általában azért nem keresi meg előre, ha valami kell neki, mert sosem úgy ül le, hogy na, ő most akkor későig fel sem fog kelni, minden egyes alkalommal azt mondja, hogy csak leül kicsit játszani, csak aztán nem figyeli az időt, és ott marad :/

"Gondolom délelőtt mikor te fel kelsz, kussba kell maradni, mert a fiúka délig alszik és nem szabad felébreszteni, különben nyüszi lesz :D" - Szerencsére ezzel legalább nincs gond, ő jobb alvó, mint én, szóval simán tud aludni attól, hogy én felkelek.

2023. márc. 19. 22:59
 7/19 anonim ***** válasza:
34%
Nem
2023. márc. 20. 05:54
 8/19 anonim ***** válasza:
46%
Engem nőként érint ez a nyavajgás, hogy mikor megyek már lefeküdni aludjunk. Mikor én még tevékenykednék, ez nem "tinédzserség" (csomó hasznos dolog is van amit csinálhat egy ember nem csak a számítógép), álmos sem vagyok. Roppant idegesítő ez a dolog, nem fogok hamarabb lefeküdni azért mert együtt kell ezt megtenni valaki szerint egy párkapcsolatban. Ha sokáig bactat simán veszekedésig fajul semmiképp nem fogok parancsszóra lefeküdni. Szólj a párodnak természetesen, mindent meg kell tudni beszélni de a saját érdekedben fogadd el ha neki ez nem elfogadható felnőtt emberként, hogy nem akar kullogni lefeküdni azért hogy te komfortosan érezd magad (ő meg nem számít ugyebár).
2023. márc. 20. 07:22
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

A pasid nem dolgozik, hogy éjszakába nyúlóan van kedve neki játszani?

Te nem dolgozol, hogy nincs rá tekintettel esetleg te pihenni szeretnél?!

Ez a két dolog ugrott be elsőre mikor olvastam a kérdést.

2023. márc. 20. 07:44
 10/19 anonim ***** válasza:
28%
#8 te legalább hasznosat csinálsz, ne játszogatsz, mint egy kisfiú...
2023. márc. 20. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!