Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos elvárás részemről, hogy a párom esténként ne játsszon videojátékokkal éjszakába nyúlóan?
Teljesen megértelek, és egy próbát mindenképpen megér, hogy ezt átbeszéljétek.
Ennyi erővel aludhatnàl külön szobában is, vagy élhetnél egyedül, mert kb ez az egész ilyesmi érzést kölcsönöz.
Ha Te hajlandó voltál kompromisszumot kötni, neki se essen nehezére!
Teljesen jogos,mivel ez a te életedre is hatással van(elmaradó programok, nem hagy aludni stb)
Annyi gerince lehetne, hogy amit hajnali 2kor keresgél,azt előre megkeresi, hogy ne ébresszen fel téged, dehát egy nagyra nőtt gyerektől, aki nem tisztel téged, ez úgy néz ki nagy elvárás.
Gondolom délelőtt mikor te fel kelsz, kussba kell maradni, mert a fiúka délig alszik és nem szabad felébreszteni, különben nyüszi lesz :D
Köszönöm az eddigi válaszokat, kezdek megnyugodni, hogy akkor nem irreálisak az elvárásaim :D
"Ennyi erővel aludhatnàl külön szobában is, vagy élhetnél egyedül, mert kb ez az egész ilyesmi érzést kölcsönöz." - Ezt nagyon jól megfogalmaztad, pontosan ez a problémám!
"Annyi gerince lehetne, hogy amit hajnali 2kor keresgél,azt előre megkeresi, hogy ne ébresszen fel téged, dehát egy nagyra nőtt gyerektől, aki nem tisztel téged, ez úgy néz ki nagy elvárás." - Hát igen, ez jogos. Általában azért nem keresi meg előre, ha valami kell neki, mert sosem úgy ül le, hogy na, ő most akkor későig fel sem fog kelni, minden egyes alkalommal azt mondja, hogy csak leül kicsit játszani, csak aztán nem figyeli az időt, és ott marad :/
"Gondolom délelőtt mikor te fel kelsz, kussba kell maradni, mert a fiúka délig alszik és nem szabad felébreszteni, különben nyüszi lesz :D" - Szerencsére ezzel legalább nincs gond, ő jobb alvó, mint én, szóval simán tud aludni attól, hogy én felkelek.
A pasid nem dolgozik, hogy éjszakába nyúlóan van kedve neki játszani?
Te nem dolgozol, hogy nincs rá tekintettel esetleg te pihenni szeretnél?!
Ez a két dolog ugrott be elsőre mikor olvastam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!