Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában szükségem van a alkoholra meg a zöldre esténként, hogy tudjak a munkába érvényesülni és legyen ellnsúlyozzam. A párom nagyon nem örül neki. De csak akkor nem örül ha látja. Ezt mire véljem?
Nem megyek el a végletekig hogy beszélni sem tudok meg ilyesmi, csak hogy belazuljak, és ha látja konkrétan hogy fogyott az üvegből vagy szívom a cigit akkor hiszti van de ha már be vagyok állva az nem tünik fel neki.
Volt olyan hét hogy 1 hétig be voltam állva és nem vette észre.
Csak inni nehéz úgy hogy rejtegessem
Ezt mire véljem? Azt értem hogy miért nem örül de ezek szerint sokmindent nem befolyásol a dolog.
Mi lehet az igazi probléma?
"A párom nagyon nem örül neki."
Fontos ő neked?
Fontos az is, hogy tiszteljen ő is, és te is magadat?
Munkahelyet kell váltani, ha ekkora nagy stresszt okoz, és ellensúlyozni kell ártalmas dolgokkal.
Az a problémája, hogy tönkre teszed magadat és a kapcsolatodat. Nyilván akkor fogja szóvá tenni, amikor látja, mert azzal csak magát fárasztja, ha nonstop veszekszik veled emiatt.
Vagy szokj le és keress új munkahelyet, vagy szakítsatok. Jobbat érdemel egy függőnél.
Biztos hogy nem vette észre nem hagyta volna szó nélkül. De azt nem értem hogy miért nem működnek ezek a dolgok együtt? Főleg úgy hogy nem változik tőle semmi.
Most képzeljétek el hogy kiderülne a párotoktról hogy 3 hónapja füvezik. Ha nem engednéd meg neki miért tennéd mikor abban a 3 hónapban sem tűnt fel?
Munkhelyet nem tudok váltani ez nem átmegyek a lidlből az aldiba. Majd biztos itthagyom ha már nem lesz szuksegem a pénzre. Ti is inkább ezt választanátok egy darabig.
Kérdező, te tényleg ennyire nem látod, hogy az a baj, hogy a függőségeiddel teszed tönkre magadat, és ezáltal a kapcsolatotokat? Szerinted hosszútávon kellene bárkinek egy olyan ember, akivel semmit sem lehet kezdeni, mert amint kilép a munkahelyéről, kiüti magát? Hidd el, látja, de senkinek sincs ereje állandóan veszekedni.
Nem, én semmi esetre sem lennék függő. Az egészségem (mentális és fizikai) többet ér bárminél.
Szörnyű partner vagy.
"szükségem van a alkoholra meg a zöldre esténként, hogy tudjak a munkába érvényesülni"
Szerintem rajtad kívül mindenki tudja hogy ezzel csak magadat nyugatod.
Az hogy nem szól az nem azt jelenti hogy nem tud róla.
Az a baj hogy lehet már beleunt és nem tesz erőfeszítést a cirkuszba...
Van erre egy jó közmondás!
Fiam addig örülj amíg szidnak mert addig számítasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!