Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobbantanátok,ha a barátotokkal/férjetekkel bizonyos időn belül,nem tudtok szép házba költözni,vagy újat építeni?
Nem, miért tenném?
9 éve vagyunk együtt, legalább mégegyszer ennyi idő mire fogunk tudni venni valami felújítandó lepukkant házat, a lakhatási válság már csak ilyen. Ettől még minek hagynám el a párom?
Na most itt azért nem mellékesek a körülmények. Ha ugyanazt akarjuk, láthatóan teszünk is érte, csak az ingatlanpiac, a lehetőségeink ezt nem igazán segítik, akkor nyilván (csak) emiatt nem lépnék le. Főleg, hogy ha kitaláltuk, hogy X éven belül nem jön össze a terv, de látszik, hogy azért X+Y év múlva már megvalósítható, ha továbbra is odatesszük magunkat.
Nyilván ha azt látom, hogy ahelyett, hogy ő is spórolna, félretenne, megtenne mindent, elissza vagy elkölti baromságokra, veszi a sokadik mittudomén, hobbifelszerelést, crossmotort, tökömtudjamit, a munkát ellébecolja, stb, szóval úgy alapvetően azt érzem, hogy egyedül vagyok hagyva ezzel a feladattal, és neki egyébként ez tökre megfelel, akkor dobbantanék. De nem azért, mert nem szép/új házban lakunk, hanem mert nem ugyanazt akarjuk, nem teszünk ugyanazzal az intenzitással a célokért, és azért ez így nem pálya. Szerintem.
Igen! (Ha én bele tudok tenni, de ő nem, akkor eleve össze sem jönnék)
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!