Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Dobbantanátok,ha a barátotokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobbantanátok,ha a barátotokkal/férjetekkel bizonyos időn belül,nem tudtok szép házba költözni,vagy újat építeni?

Figyelt kérdés
nov. 27. 13:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Nem, miért tenném?

9 éve vagyunk együtt, legalább mégegyszer ennyi idő mire fogunk tudni venni valami felújítandó lepukkant házat, a lakhatási válság már csak ilyen. Ettől még minek hagynám el a párom?

nov. 27. 14:09
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
Igaza van szerintem is. Tőle vársz el mindent. Jól teszi ha kiteszi a szűröd.
nov. 27. 14:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem használt lakás vásárlás a hosszútávú cél. Összejön amikor összejön. Albérlet mindig lesz :D Nem szakítanék.
nov. 27. 14:32
 14/25 anonim ***** válasza:
41%
5 éve éltünk albérletben. Most vettünk házat a férjemmel. Nyilván nem jutott eszembe szakítani, mert ugyanaz volt a célunk és a tervünk, nemcsak én akartam.
nov. 27. 14:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Ha most otthagyod emiatt, akkor majd lesz szép házad?
nov. 27. 15:00
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Na most itt azért nem mellékesek a körülmények. Ha ugyanazt akarjuk, láthatóan teszünk is érte, csak az ingatlanpiac, a lehetőségeink ezt nem igazán segítik, akkor nyilván (csak) emiatt nem lépnék le. Főleg, hogy ha kitaláltuk, hogy X éven belül nem jön össze a terv, de látszik, hogy azért X+Y év múlva már megvalósítható, ha továbbra is odatesszük magunkat.

Nyilván ha azt látom, hogy ahelyett, hogy ő is spórolna, félretenne, megtenne mindent, elissza vagy elkölti baromságokra, veszi a sokadik mittudomén, hobbifelszerelést, crossmotort, tökömtudjamit, a munkát ellébecolja, stb, szóval úgy alapvetően azt érzem, hogy egyedül vagyok hagyva ezzel a feladattal, és neki egyébként ez tökre megfelel, akkor dobbantanék. De nem azért, mert nem szép/új házban lakunk, hanem mert nem ugyanazt akarjuk, nem teszünk ugyanazzal az intenzitással a célokért, és azért ez így nem pálya. Szerintem.

nov. 27. 15:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Ki a fontosabb? A ház, a környék, vagy ő?
nov. 27. 15:11
 18/25 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti írta le tökéletesen azt,ami ránk jellemző. Elkölti a pénzt sokadik baromságra,nem spórol és közben meg jártatja a száját,és dátumokat mond,hogy addigra mi már nem leszünk itt,holott a lelke mélyén tudja jól,hogy ez nem lesz így. Nem spórol,és nem is nagyon szeret dolgozni sem.
nov. 27. 15:28
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetben viszont te is tudod a választ. Hogy nincs mire várnod.
nov. 27. 15:31
 20/25 anonim ***** válasza:
46%

Igen! (Ha én bele tudok tenni, de ő nem, akkor eleve össze sem jönnék)

32N

nov. 27. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!