Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobbantanátok,ha a barátotokkal/férjetekkel bizonyos időn belül,nem tudtok szép házba költözni,vagy újat építeni?
Nem.
De egyébként 50%-ban az én feladatom ez.
Ha a párom rosszul keresne, akkor egyedül vennék lakást (házassági szerződéssel házasodnék). Több idő lenne, de mire gyereket akarnék sikerülne (30 éves koromban)
Ha csak összeköltözésre gondolsz, akkor igen. Ha nem hajlandó összeköltözni, akkor lépnék. A párommal 1 év után költöztünk össze, 22 évesen. De azt is elfogadhatónak gondolom, ha csak diploma után történik ez meg. 25 felett ha ez nincs meg 1-1.5 éven belül az gondot okozna. (Nem tudom, lehet van egy-két extrém körülmény, amivel ezt ki lehetne tolni)
Az öreg ház kié? Saját? Szülő ott lakik? Ki költözött kihez/együtt költöztetek oda?
Nem értem teljesen a szituációt
Bérlitek vagy saját?
Ha saját akkor nincs igazad. Saját lakást úgy kell venni, hogy minimum 7 évig jó legyen. Vagy kiadni amíg gyűjtesz jobbra. De olyan lakást venni sajátnak, amiben nem szeretnél élni, butaság.
Mit mond a párod erre, mikor felhozod, hogy szeretnél jobbat vásárolni?
Szeretne ő is csak nincs rá pénzetek ha jól értem?
Mekkora arányban tied a vagyon? Mennyivel több a te fizetésed az övéhez képest?
Ha kisebb a vagyonod, mint neki, akkor nem lenne korrekt szakítani vele amiatt, hogy nem tudtok máshova költözni.
De miért nem megoldható?
Mi a terved szakítás utánra? (pl albi ott, ahol szeretnél lakni?)
Ha van terved, akkor ahhoz a párod miért nem csatlakozna? (Pl mehetne veled az albiba)
A párod nem szeretne máshol élni?
Az jó ok a szakításra, hogy nem egyeznek az igények a "hol éljünk hosszútávon" kérdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!