Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Dobbantanátok,ha a barátotokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobbantanátok,ha a barátotokkal/férjetekkel bizonyos időn belül,nem tudtok szép házba költözni,vagy újat építeni?

Figyelt kérdés
ma 13:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De egyébként 50%-ban az én feladatom ez.

Ha a párom rosszul keresne, akkor egyedül vennék lakást (házassági szerződéssel házasodnék). Több idő lenne, de mire gyereket akarnék sikerülne (30 éves koromban)

Ha csak összeköltözésre gondolsz, akkor igen. Ha nem hajlandó összeköltözni, akkor lépnék. A párommal 1 év után költöztünk össze, 22 évesen. De azt is elfogadhatónak gondolom, ha csak diploma után történik ez meg. 25 felett ha ez nincs meg 1-1.5 éven belül az gondot okozna. (Nem tudom, lehet van egy-két extrém körülmény, amivel ezt ki lehetne tolni)

ma 13:31
 2/17 A kérdező kommentje:
Öreg ház, amiben nem szeretnél sokáig élni,erre gondoltam.
ma 13:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az öreg ház kié? Saját? Szülő ott lakik? Ki költözött kihez/együtt költöztetek oda?

Nem értem teljesen a szituációt

ma 13:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Együtt költöztünk,mert erre volt pénz. Rövidesen megbeszéltük,hogy elmegyünk innen,azóta eltelt 3 év.
ma 13:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Bérlitek vagy saját?

Ha saját akkor nincs igazad. Saját lakást úgy kell venni, hogy minimum 7 évig jó legyen. Vagy kiadni amíg gyűjtesz jobbra. De olyan lakást venni sajátnak, amiben nem szeretnél élni, butaság.

Mit mond a párod erre, mikor felhozod, hogy szeretnél jobbat vásárolni?

Szeretne ő is csak nincs rá pénzetek ha jól értem?

Mekkora arányban tied a vagyon? Mennyivel több a te fizetésed az övéhez képest?

Ha kisebb a vagyonod, mint neki, akkor nem lenne korrekt szakítani vele amiatt, hogy nem tudtok máshova költözni.

ma 13:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta,mivel rövid távon nem megoldható a dolog,inkább szakítsunk.Én is jobbnak látom,mert nekem nem csak a házzal van bajom, a környékkel is, meg minden mással is.
ma 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem te már írtál ki ezzel kapcsolatban kérdést. Ott is elköltözött a kérdező a párjával valami régi lepukkant házba mert csak erre volt pénzük és ott is ugyan ez a történet hogy úgy volt tovább álltok. Akkor a párod azt mondta ha nem újítjátok fel akkor jóval kevesebbért tudjátok eladni mint mikor vettétek de te nem akarsz arra a házra költeni. Kérdés hogy mi a fenének mentél bele hogy olyan házat vegyetek amire sokat kell költeni plusz amúgy sem akarsz ott lakni? Azt gondoltad hipp hopp patikába szeditek eladjátok gyorsan és mentek tovább? Ez nem így működik. Ha eleve nem akartál oda költözni minek mentél? Minek költöttél rá?
ma 13:47
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
akkor jól emlékszem hogy te ugyan az a kérdező vagy. Szakíts legalább a pasidnak lesz egy saját háza úgy teszi rendbe ahogy akarja te meg keress egy igazi milliomost aki egy éven belül palotát tud tenni a lábad elé.
ma 13:48
 9/17 anonim ***** válasza:

De miért nem megoldható?

Mi a terved szakítás utánra? (pl albi ott, ahol szeretnél lakni?)

Ha van terved, akkor ahhoz a párod miért nem csatlakozna? (Pl mehetne veled az albiba)

A párod nem szeretne máshol élni?

Az jó ok a szakításra, hogy nem egyeznek az igények a "hol éljünk hosszútávon" kérdésben

ma 13:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Megunta, hogy folyamatosan piszkàlod. Nemhogy örülnél annak amitek van! Nagyon sokan (köztük én is) soha nem lesznek hitelmentes ingatlantulajdonosok. Én a helyetekben felújítanàm, majd kiadnám albérletnek, ha annyira nem szeretek ott élni. Magyarországon annyira felmentek az ingatlanárak, hogy 10-20 milliós önerő+babaváró+csok nélkül nincsen esélyed venni akàrmit is. Nem igazán értem, hogy mi volt a bajod. Van amikor nem az és nem úgy jönnek össze a dolgok az életben.
ma 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!