Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőtársaim, miért vontok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim, miért vontok meg mindent a férjetektől, élettársatoktól?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni hogy miért van az hogy a nők, sajnos, túlnyomó többsége minden szórakozást, szabadidőt és élvezetet megvon a társától egy hosszú kapcsolatban? Például egyre többször hallom hogy nem jár el a barátaival, mert az asszony nem engedi. Vagy csak akkor lehetek egyedül ha dolgozom, mert az asszony nem engedi. Csak titokban cigizek mert az asszony nem nézi jó szemmel. Hát max havi egyszer szexelünk mert az asszonynak nincs kedve hozzá, mindig van valami amivel elutasítson. És itt most nem olyan férfiakról beszélek akik elmennek 4-6 óràba valamit dolgozni, majd otthon csak leveti magát a tévé elé és szarik a világra, hanem olyan férjekről akinek 2-3 munkahelyük van, reggel elviszik a gyereket óvodába, munka utàn elmennek bevásárolni, kiveszik a részüket a ház körüli munkából…de ha egy este elmenne egyet sörözni, vagy egy szombati pecázásra akkor az asszony otthon (jó esetben csak napokig) nyűgöl, vagy egyenesen kijelenti hogy márpedig nem mész sehova. Arról nem is beszélve hogy a szex már évek óta tabu, mert fáradt, fáj a feje …stb. Miért csináljátok ezt?

30/N

nov. 25. 13:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ahol ez van, ott mind a két fél rengeteg mindent "megvon" a másiktól. Felesleges ezt az egyik nemre "kenni". Szerintem a nő nem véletlenül fusztrált, ideges, próbálja tartani a kontrollt, valszeg nincs megbecsülve, nem érzi, hogy szeretve van, mert nincs is, már nem szerelmes társai egymásnak a két fél és különböző játszmákat tolnak vérmérsékletük szerint, ragaszkodnak ehhez az elcseszett kapcsolathoz, de nem az van van hogy az egyik fél tökéletes, a másik meg mindenben hárpia.
nov. 25. 22:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Mondjuk az is ott van, hogy rengeteg embernek még a párjára sincs elég ideje, nem hogy még mellette barátkozni. Velem is ez van, igény lenne rá de ha évi 1-2 alkalommal össze tudjuk szervezni a baráti kört, akkor az màr sikernek számít. (És sokkal többször nem is tudnék időt szakítani rá, hogy őszinte legyek)

Persze gimiben, egyetemen még én is sokat lógtam a haverokkal, de felnőttként már nem ilyen egyszerű.

nov. 26. 06:23
 23/26 anonim ***** válasza:
59%
#21 Ha külön, csak simán emberként nem boldog a feleség, akkor nem lesz jól működő kapcsolata sem. Megpróbálni beszabályozni egy férfit a lehető legrosszabb taktika, pont az ellenkezőjét éri el, menekülni fog otthonról vagy kiheréli. Én azt mondom kell a saját világ is, főleg amikor már ott a család, és nő a teher az ember vállán. Most nem az alkoholistákról beszélek, akik minden nap a kocsmában ülnek a haverokkal.
nov. 26. 06:58
 24/26 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények. Köszi a válaszokat mindenkinek. Viszont továbbra is marad a kérdés, hozzátéve azt is, hogy az érintettek kategóriájából senki nem adott választ. Vajon azt szégyellik hogy milyen mérgezőek, vagy azt hogy egy papucsot csináltak a mellettük levő férfiból, ahelyett hogy engedték volna hogy ember maradjon? Vagy startból egy önállóságban hiányt szenvedő szolgát választottak?
nov. 26. 14:50
 25/26 anonim ***** válasza:
85%

#24 Egy ilyen sem fog válaszolni, mert ezek mind meg vannak győződve a viselkedésük jogosságáról. Sajnos azt is hozzá kell tennem, hogy a legtöbb férfi gyáva, a feleségük még évekkel a válás után is képes dróton rángatni és manipulálni őket.

N

nov. 26. 15:14
 26/26 anonim ***** válasza:
52%
Ez olyan szép amit írtál higy nem is lehet igaz..
nov. 26. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!