Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőtársaim, miért vontok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim, miért vontok meg mindent a férjetektől, élettársatoktól?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni hogy miért van az hogy a nők, sajnos, túlnyomó többsége minden szórakozást, szabadidőt és élvezetet megvon a társától egy hosszú kapcsolatban? Például egyre többször hallom hogy nem jár el a barátaival, mert az asszony nem engedi. Vagy csak akkor lehetek egyedül ha dolgozom, mert az asszony nem engedi. Csak titokban cigizek mert az asszony nem nézi jó szemmel. Hát max havi egyszer szexelünk mert az asszonynak nincs kedve hozzá, mindig van valami amivel elutasítson. És itt most nem olyan férfiakról beszélek akik elmennek 4-6 óràba valamit dolgozni, majd otthon csak leveti magát a tévé elé és szarik a világra, hanem olyan férjekről akinek 2-3 munkahelyük van, reggel elviszik a gyereket óvodába, munka utàn elmennek bevásárolni, kiveszik a részüket a ház körüli munkából…de ha egy este elmenne egyet sörözni, vagy egy szombati pecázásra akkor az asszony otthon (jó esetben csak napokig) nyűgöl, vagy egyenesen kijelenti hogy márpedig nem mész sehova. Arról nem is beszélve hogy a szex már évek óta tabu, mert fáradt, fáj a feje …stb. Miért csináljátok ezt?

30/N

ma 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%

Férfiként őszinte tiszteletem a Kérdezőnek !

Ilyen felvetést még hölgytől sosem hallottam. Sajnos annyira igaz, amit írt, hogy minden barátomat akkor veszítettem el, amikor megnősültek és otthon "kell " lenniük, nem mehetnek el sehová sem. Mint a huszonéves, mint az ötvenes barátaimat elzárták szinte mindenkitől. Hobbijukról ne is beszéljünk,mert azt sem csinálhatják, mert inkább valami "hasznosat" csináljanak, de együtt a feleséggel. Megkeseredett szomorú emberekké váltak,akik a gyerek, a hitel miatt nem tudnak lépni, hanem senyvednek.

F

ma 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén nőként, sosem értettem, ezek a hölgyek mégis mivel tartják maguk mellett (sakkban) a férjüket? Nekik aranyból van a lábuk közt?
ma 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

"miért vontok meg mindent"

Mert hagyják.

Nincs megbeszélés, megegyezés, és csak úgy gondolom, de valószínűleg a nő se mehet sehova, és kb. ugyanezek a problémái.

ma 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Mert szerintem ez a családi és társadalmi minta. A nő az úr, mert a férfiak kényszeres szexualitásban szenvednek, és ha a nő haragszik, nincs szex.

Nálunk az asszony 17 éve megvonta a szexet, azóta nulla a hatalma felettem. Azt csinálok amit és amikor akarok, a fizetésemről nem tud, a felét utalom haza. Neki ennyit megér a szexmentes élet. Tévedés azt hinni hogy a nők többsége annyira oda van a szexért a párjával. A legtöbb helyen csak egy kötelező rossz, cserébe viszont elvárja hogy a pasija legyen a szolgája. Lehet tagadni, de az ismeretségi körömben akár csóró, akár gazdag vállalkozó, vigyáz állásba van otthon, mert ha hibázik nem lesz pna egy két hétig. Ez az alapja az egésznek.

ma 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
42%

Itt azért kettéválasztanám a dolgokat. Van az az eset, amikor ismerkedés alatt mondja el a nő a férfinak, hogy "x dolog nálam nem pálya, és ha te x dolgot műveled, nem egymást keressük". És ilyen eset is bőven van a "jaj, szegény pasika titokban cigizik"-ben, mert nem akarja a nőt elveszíteni, mert bejön neki, égre-földre esküdözik még ismerkedés alatt, hogy "ő aztán nem", aztán a haverjainak puffog vagy titokban csinálja. Hasonló sztorit én pl. motorozással ismerek - ebből végül végső szakítás lett, mert egyik barátnőm kerek-perec első randin megmondta, mikor szóba került a motorozás, hogy ő a környezetében történt dolgok miatt nem akar motorossal randizni, mert nem bírná az aggodalmat... pasi persze "jaj, miattad nem fogom, mert annyira kellesz", aztán később persze puffog mindenkinek meg "jaj, AZ ASSZONY NEM ENGED", amikor igazából ő döntött így.

Minden más eset, amikor ismerkedés után kezd el felállítani szabályokat és tiltja mindentől a férfit a nő, számomra is az érthetetlen kategória. Ahogy megismerted, úgy fogadd el (max. gyerekvállalásnál kell picit méltányosabbnak lenni).

ma 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Meg kell nézni a régi öregek mit mondtak! Azt javasolták az asszonyoknak, hogy bírják ki azt a 10 percet, mert akkor az ember is jobban dolgozik majd kint a földeken.

Igazából ez a dolog semmit sem változott, max annyit hogy a nők válogathatnak. Ellenben nincs annyi vonzó, mindenben tökéletes pasi, nincs annyi szexuálisan aktív nő. Mindenki társat akar, aztán kinek milyen jut. Attól hogy van nője az embernek, az nem azt jelenti hogy úgy is tekint rá, mint a legszexibb férfira. Lehet hogy normális a pali, de szexuálisan nem vonzó annyira. Ha a nőnek nem kell a szex, rájön hogy ezt fegyverként, ostorként használhatja fel. Két legyet üt egy csapásra: jóval kevesebbet kell szexelnie, pl. havonta 1x, a pasi viszont ezerrel fog pörögni.

ma 14:03
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

4-esnek minek kapcsolat vagy házasság?

Mi vagyunk a betegek ha semmit nem vonok meg a páromtól és naponta szexelünk...

ma 14:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezen én is csodálkozom a mai napig. Eszembe nem jutott volna bárkit korlátozni, nem az anyja vagyok, basszus. Más kérdés, ha ismerkedés alatt derült ki, hogy összeférhetetlenség van, akkor szakítottam (volt pl alkalmi kemény droghasználat, ami kiderült, ez nekem nem fér bele akkor sem ha havi 1 alkalom).

Apám lett ilyen, aki egy elég szabad szellemű jövök-megyek típusú férfi volt mindig. El is vált 2x azzal, hogy ő aztán biztos nem házasodik 3x, főleg 50 felé.

Na halljátok, lett egy olyan nője, hogy ha nem látom, nem hiszem el, mekkora papucs lett apám.

Csak a nővel megy bárhova is. Még a kapcsolatuk elején utólag tudtam meg, hogy kapott apu meghívót egy rendezvényre, amin az ő és én nevem állt, mert az volt a lényeg, hogy oda a gyerekével megy az ember. Hát szt is kihisztizte, hogy őt vigye, nekem nem is szóltak. A nem szimpi barátokat kipaterolta apu életéből(20-30 éves barátságokat).

Féltékeny mindenre és mindenkire, hatalmas balhék mennek náluk a semmire.

És sikerült sz esküvőt is kihisztizni, pedig mindkettejük harmadik házassága, 50+.

Nő létemre fel nem fogom, mit tud ez a nő, hogy apám így becsicskult. Ja, a közös ingatlan, amibe a nőci semmit nem adott, teljes mértékben a nő nevén van meg ilyenek. Nem tudják, hogy tudom, de baromi rosszul esik.

ma 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Valahogy vannak azok az emberek, akik folyamatosan ilyen nőkkel jönnek össze, és van ezeknek olyan ismerősi kategóriájuk (te), akiket úgyszintén bevonzanak. Én soha egy haveromat se hallottam erről panaszkodni.
ma 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A cigit értem, mert az undorító - számomra abszolút deal breaker a dohányos cigi (a tisztán füves oké)

Akkor "engedem" ha mondjuk egy pár napot a haverokkal nyaral/bulizik, a lényeg, hogy ha visszajön, ne legyen nyoma. Ne legyen semmi undorító szagú/ízű illetve ne szokjon rá.

Mindkét nagymamám tüdőrákban hunyt el (az egyik azért, mert ki volt téve passzív módon dohányzásnak, a másik láncdohányos volt sokáig, aztán 30 évvel a leszokás után lett rákos), én ráadásul asztmás vagyok. Szóval kapják be a cigisek.

Amúgy nem gondolom, hogy korlátoznám. Mehet bulizni, nélkülem nyaralni, haverozni, lehet egyedül, ihat, van szex stb. Nem is nagyon ismerek olyat, aki nagyon korlátozná a párját.

Cigizhet is, csak akkor én lépek.

ma 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!