Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti élettársatok/férjetek chatel másokkal?
Elmeséli nektek? Nem nem azokra gondolok akik turkálnak más holmija közt..hanem,hogy elmondja e? Mi elég passzívak vagyunk a többi emberrel, számomra fura hogy posztolnak a közösségi oldalakra meg chatelnek mással naponta(?)
Én annak örülök,hogy párom nem meséli el senkinek a dolgainkat,de a tőlem független dolgait sem.
Huszonéves vagyok
Barátai vannak, nekem is. Idegenekkel nem beszéltünk és új emberekkel sem kezdünk el haverkodni, akiket pl valamien úton megismerünk (pl:új munkatárs).
A mi dolgainkat nem tárgyaljuk ki mással. De 1000 meg egy dologról beszélek én is a barátaimmal.
N27
Azért azt elvárni meg annak örülni ha a párod senkivel nem tartja a kapcsolatot elég meredek és utal némi lelki problémára. Semmi baj nincs azzal ha rajtad kívül is állnak hozzá közel páran. Mi se vagyunk hú de szociális típusok, az emberek 90%-át nem tudjuk elviselni. De ettől függetlenül mindkettőnknek vannak olyan emberek, ellentétes neműek is akikkel szorosabb a kapcsolat és ha nem is napi szinten de beszélünk velük.
Nyilván egymás privát dolgait nem kotyogjuk ki, a kapcsolatról nem beszélünk másoknak. Nem is lenne mit, nincsenek problémáink, nem kell tanácsot kérnünk, hogy jajj már megint összevesztünk mert nem szokott ilyen lenni.
Ugyan így a barátok, kollégák dolgait se feltétlenül osztjuk meg egymással ha személyes jellegűek. Senki nem örülne ha egy barátja a párjának mesélné, hogy haha a Marcsinak megint kijött a hüvelygombája vagy lefeküdt a szomszédjával.
Úgy kimondottan szólni egymásnak nem szoktunk, hogy kivel beszélünk. Ha valami olyasmi ami a másikra is tartozik akkor azt elmondjuk. Nem dugdossuk a telefont szóval úgy is látja, hogy éppen kivel beszélünk.
Mit? Mindent. Én meg azt nem értem, ha már van ilyen lehetőség miért ne lehetne írni?
Személyesen is találkozunk a barátainkal és egymás barátaival is.
Jó neked.
Az én "férjem" mindent, de mindent kibeszel. Nem csak a tesojaval, Han az utcába is a nőkkel férfiakkal.
Azt kell főzni amit ez vagy az főz, a szomszéd asszonnyal beszeli meg hogy legyen e új konyha bútor vagy sem...
Nem rég tudtam meg én is.
Undorítónek tartom.
Nem érti.
Csak nevet rajta, mert ez poénos, hogy mindenki előtt lejárat.
Arra ment ki az egész.
Ő semmit sem mond magáról, rólam viszont mindent kibeszélt, fényképezett, felvett a telojaval.
Még rá is tett két lapáttal.
Nárcisztikus pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!