Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok, ha férfi, vagy ha férfi vagy szoktál chatelni másokkal úgy, h kapcsolatban vagy/együtt is éltek?
Bocsi, de milyen beteg kérdés más?
És milyen beteg párkapcsolat az, ahol még mondjuk a rokonaimmal sem beszélhetek?
Dehogy szoktam, amint randizgatni kezdek valakivel megszakítom a kapcsolatot az összes ellenkező neművel. Múltkor felakart hívni az apám, nem tudom mit képzel magáról ki is nyomtam a telefont.
A főnökömnek nem szoktam köszönni, és az egyetemen sem küldtem el egy beadandót mert pasi a tanár. A jegyellenőr is hülyének nézett amikor úgytettem mintha nem hallanám.
Röviden tömören: mekkora retardált kapcsolat az ahol az ember nem beszélhet ellenkező neművel mert párja van. Normális ember ezen nem akad fent.
??????????????
Kaphatnék a kérdésre választ? Itt nem szexuális dolgokra értem..csak arra,hogy chateltek e mással is,aki NEM a párotok? Rokon anya,apa,ismerős.. stb.
Miért ne csetelnék, hát ne b*ssz* már meg az élet!!!
Milyen elmebeteg kérdés ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!