Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok, ha férfi, vagy ha férfi vagy szoktál chatelni másokkal úgy, h kapcsolatban vagy/együtt is éltek?
Figyelt kérdés
Rokonokkal esetleg barátok? Nőkkel,úgy hogy van párotok? Akár párod jelenlétében is? Ő tud erről,zavarja?#chat #beszédkapcsolat
2019. nov. 16. 23:57
11/34 Noren1989 válasza:
#8, igen, akármilyen fura, online is létezik lojalitás.
12/34 anonim válasza:
:DD
És komolyan kérdezi.
Nyilán szoktak chatelni, ismerőssel, baráttal, rokonnal.
Ha szex chat-et írsz meg flörtöt, érteném is a kérdésed, de a rokonokat is belekeverted. Egy "kicsit" beteg vagy...
13/34 A kérdező kommentje:
Nem szex-chatre gondolok,csak siman irasos uzenetekre sms-ek,messenger,viber,whatsupp stb stb hogy ilyeneken a parotok (ferfi) ir masoknak akkor ha az nem a munkajaval fugg ossze? Tehat "nem muszaj" szolni 1 kolleganak csak ir vele vagy, egy 35 eves pasi chatel az anyjaval.
2019. nov. 20. 10:28
14/34 A kérdező kommentje:
+ parkapcsolatban elo ferfiakra ertem.
2019. nov. 20. 10:29
15/34 anonim válasza:
Rokonaim nemigen vannak, chetelni meg bárkivel szoktam, szexről senkivel.
Ha ott a párom, akkor nemigen, mert inkább vele foglakozom.
Én se nagyon értem, mi a probléma?
16/34 anonim válasza:
Nem, én bzdmg kidobtam a telefont meg a számítógépet is miután kapcsolatba kerültem.
De most komolyan, te szellemi fogyatékos vagy? Jó, ok, az vagy, jogod van hozzá, de mi a phaszért hirdetet? Ráadásul még ki is emeled ezt a szart.
17/34 A kérdező kommentje:
Te vagy roggyant ha azt sem fogod fel h mind masok vagyunk..van aki nem nagyon chatel.. erre iranyul a kerdes te eszes "ember".
2019. dec. 22. 16:14
18/34 anonim válasza:
A kérdésed hülye. Mert ha azt kérdezed, hogy ha van párotok szoktatok e ismeretlen férfiakkal chatelni nő létetekre, és zavarja-e a párotokat, vagy egyáltalán nem is tud róla, és virtuálisan kielégítitek az ismeretlennel egymást, így érted, akkor az a nő, vagy pasi, aki a párja háta mögött virtuális örömöket keres unalom címszóval annak olyan is a párkapcsolatról alkotott képe.
19/34 anonim válasza:
De az amit te írsz, hogy féltékeny vagy a párod anyjára, vagy az apjára, és a rokonaira, vagy a barátjára, vagy az egynemű munkatársára az már beteges. Miért mit gondoltál, hogy két találka között a pasi barátjával enyeleg, és a rokonait is beleveszi? Ez mi a sz*r?
20/34 anonim válasza:
Miért olyan nonszensz, hogy a pasik is chatelnek a rokonaikkal, szüleikkel, férfi barátaikkal, kollegájukkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!