Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok, ha férfi, vagy ha férfi vagy szoktál chatelni másokkal úgy, h kapcsolatban vagy/együtt is éltek?
Figyelt kérdés
Rokonokkal esetleg barátok? Nőkkel,úgy hogy van párotok? Akár párod jelenlétében is? Ő tud erről,zavarja?#chat #beszédkapcsolat
2019. nov. 16. 23:57
21/34 A kérdező kommentje:
Non sense :D Kérdés csak kinél hogy van ez..
2020. jan. 24. 18:26
22/34 anonim válasza:
Fú de sajnálom azt a pasit,aki ilyen nővel van együtt,mint te. Téged mi a szarért zavar ha a párod chatel az anyjával vagy rokonaival? Elmebeteg vagy? Egy rokonra vagy féltékeny? Együtt éltek,mit vársz,majd ő minden emberi kapcsolatát megszünteti a te kedvedért? Remélem rájön,hogy elmebeteg vagy és hamar kiteszi a szűrödet.
23/34 anonim válasza:
Párkapcsolatom alatt beszéltem, cseteltem olyanokkal, akiket több évtizede ismertem párkapcsolatom előtt és sose volt köztünk semmi. Nem életszerű és börtön-kapcsolat az, ha meg kell szakítani az ellenkező neműekkel mindenféle kapcsolatot a párkapcsolat miatt.
24/34 anonim válasza:
Nekem az exem is és a mostani párom is csetelt/csetel mással is, akár a jelenlétemben. Főleg a haverjaikkal. Hogy nőkkel is, arról nem tudok.
25/34 anonim válasza:
Először megijedtem, amikor olvastam a kérdést, hogy ez sajnos lefelé fogja vinni az oldal színvonalát. Aztán megnyugodtam, hogy a válaszolók sem különbek :D
26/34 A kérdező kommentje:
Eloszor,amikor olvastam a legutobbi valaszt azt hittem 1 ertelmes ember valasza lesz. Tevedtem.
Koszi tobbiek. :D
2020. márc. 4. 09:28
27/34 anonim válasza:
A szemedben amugy sem szamithatok ertelmesnek, hiszen ferfi letemre szoktam chatelni anyammal, rokonokkal, ismerösökkel. Söt, neha parom jelenleteben is :O
xD
28/34 A kérdező kommentje:
Anyucival :DD és rádír h mit ettél kicsi fiam vagy mit. :D Óriási különbség van az anyai ellenőrizgetés és egy "mizu" között. Ezt gondolom tudod. Leginkább az gáz ahol a gyerekét ellenőrzi az anyja...
2020. márc. 5. 17:14
29/34 A kérdező kommentje:
Párom és az unokatesói viszont egymást lesz@rják így velük se ír. Én se a rokonaimmal. Nem gondolom hogy a mi hibánk. Ha valaki nem keresi párom akkor ne mi fussunk meg könyörögjünk 1 fél szóért..
2020. márc. 5. 17:16
30/34 A kérdező kommentje:
Igen én is beszélek anyámmal! Normális HA egy szülő nem ellenőrizget!
2020. márc. 5. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!