Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti élettársatok/férjetek chatel másokkal?
Elmeséli nektek? Nem nem azokra gondolok akik turkálnak más holmija közt..hanem,hogy elmondja e? Mi elég passzívak vagyunk a többi emberrel, számomra fura hogy posztolnak a közösségi oldalakra meg chatelnek mással naponta(?)
Én annak örülök,hogy párom nem meséli el senkinek a dolgainkat,de a tőlem független dolgait sem.
Huszonéves vagyok
Valaszoltam rá normálissan.
A párom igen, vannak barátai, nekem is és találkozunk is velük (együtt is)!
Ettől ő még megbízható.
De ha a párod nem ilyen magánakvaló mint Te, akkor megfogja unni, hogy senkivel nem beszélhet.
N27
A "passzivak vagyunk"-ban benne van,hogy MI azaz ő és én. Tehát ne írjátok le 6X hogy "ha ő nem magának való" mert leírtam,hogy DE ő is passzív.. Nem értem mi nem volt jól olvasható. Többes számban írtam!!!!
"Én annak örülök,hogy párom nem meséli el senkinek a dolgainkat,de a tőlem független dolgait sem." - tehát ő is :D
Engem az érdekelne másnál hogy megy ez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!