Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányszor szexeltek egy nap az élettársatokkal?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akik együtt élnek, nem fontos hogy házastárs-e. Mellette szexeltek mással is?2019. okt. 12. 15:22
1/16 anonim válasza:
Sehányszor. Már elég régóta tart ez az állapot, mégsem veszekszünk sosem, vagy csak nem komolyan, és nincs egyéb problémánk egymással. Szépen, nyugodtan élünk, mindent megbeszélünk. Nem szexelek mellette mással,sosem tennék ilyet, nem is igényelem. Hogy ő szexel-e mással is, azt nem hinném, legalábbis munkán kívül együtt vagyunk, kiszámítható a holléte.
2/16 anonim válasza:
12 éve együtt vagyunk (és házasok is vagyunk), 2 gyermekünk van, heti minimum 1, bár tegnap reggel és este is volt, de ez ritkább. Igazából ahogy időnk /kedvünk van.
3/16 A kérdező kommentje:
Mintha testvérek lennétek? Nem tudom én élettársi kapcsolatban elvárom napi 2x minimum, de inkább három. Akkor nem megyek más férfihez... az élettársam is azt csinál, amit akar, ha én ki vagyok elégítve, és van ereje ideje másra, akkor nem zavar.
2019. okt. 12. 15:39
4/16 anonim válasza:
1.-es vagyok. Elvárni nem várok el semmit, mert ha a másik nem akarja és rá kell venni, azt már megette a fene. Már túlléptem azon, hogy könyörgök a szexért, mert csak magamat alázom meg.
5/16 A kérdező kommentje:
És így nem alázod meg magadat? Elmegy melletted az élet... Vagy hagyd el vagy tarts szeretőket. Te is tudod, hogy ez nem normális.
2019. okt. 12. 15:47
7/16 anonim válasza:
Nem kértem tanácsot meg véleményt, köszönöm! :) Feltettél egy kérdést, válaszoltam.
8/16 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos, sorry.
2019. okt. 12. 15:52
10/16 anonim válasza:
Naponta 2? Álmodik a nyomor haver! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!