Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőtársaim, miért vontok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim, miért vontok meg mindent a férjetektől, élettársatoktól?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni hogy miért van az hogy a nők, sajnos, túlnyomó többsége minden szórakozást, szabadidőt és élvezetet megvon a társától egy hosszú kapcsolatban? Például egyre többször hallom hogy nem jár el a barátaival, mert az asszony nem engedi. Vagy csak akkor lehetek egyedül ha dolgozom, mert az asszony nem engedi. Csak titokban cigizek mert az asszony nem nézi jó szemmel. Hát max havi egyszer szexelünk mert az asszonynak nincs kedve hozzá, mindig van valami amivel elutasítson. És itt most nem olyan férfiakról beszélek akik elmennek 4-6 óràba valamit dolgozni, majd otthon csak leveti magát a tévé elé és szarik a világra, hanem olyan férjekről akinek 2-3 munkahelyük van, reggel elviszik a gyereket óvodába, munka utàn elmennek bevásárolni, kiveszik a részüket a ház körüli munkából…de ha egy este elmenne egyet sörözni, vagy egy szombati pecázásra akkor az asszony otthon (jó esetben csak napokig) nyűgöl, vagy egyenesen kijelenti hogy márpedig nem mész sehova. Arról nem is beszélve hogy a szex már évek óta tabu, mert fáradt, fáj a feje …stb. Miért csináljátok ezt?

30/N

nov. 25. 13:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálom ezt.

(Mondjuk hozzá tartozik, hogy ha megmondom előre hogy cigissel nem kezdek, akkor meg én vagyok a bunkó….. :D )

nov. 25. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

Az ilyen házasságokban előbb vagy utóbb robban a bomba. Általában a pasi megunja a "koplalást" és félrelép. Persze ha anyuci rájön, felháborodik, beadja a válást, és bosszúból kiforgatja a pasit mindenéből, válás után a gyerekkel zsarolja, alakuló kapcsolatát tönkreteszi.

N

nov. 25. 15:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez már bennem is sokszor felvetődött, pedig nő vagyok.

Talán a közös vagyon vagy a gyerekek miatt félnek kilépni a férfiak?

Sosem értettem, hogy valaki miért tűr meg maga mellett egy ennyire kontrollmániás, kisajátító személyt, bármilyen nemről is legyen szó!

nov. 25. 16:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
13. Mindennek oka van. Akit nem a farka vezérel hanem a házasságba fektetett munka, az áldozat, a gyereke szeretete, az marad. Főleg ha már az önbizalmát is porig rombolta a felesége.
nov. 25. 18:17
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Ha lenne élettapasztalatod, akkor tudnád hogy a pasik többsége csicska! Ezek rontják el a nőket, majd a következő kaocsolatban meg szopnak vele ismét....

Csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát!

Igaz az is, hogy a nők képesek akár 1+évig is tennj a szépet, megvezetni, manipulálni a pasit! Ezért kell a talasztalat, különben jön az élethosszig tartó szopás!

nov. 25. 18:22
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15. Neked aztán van tapasztalatod! :D Tudod hogy működik ma egy párválasztás? Úgy, hogy mind a nő, mind a férfi örül hogy talált egy nagyjából értelmes, külsőre elfogadható személyt. Aztán megpróbálják. Sok olyan nő és férfi van, aki kapaszkodik a kapcsolatába, azért mert tudja mekkora szenvedés a társkeresőzés. Arról nem is beszélve, hogy idővel mindkét fél változik, és ha nem egyirányba, az megint konfliktusokhoz fog vezetni. Hány év házasság van mögötted? :D
nov. 25. 18:26
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Én másik szemszögből világítanám meg a dolgot, ugyanis nő vagyok, van hobbim, társasági ember ugyan nem vagyok, de szeretek kettesben beszélgetni a barátnőimmel, és tudjátok mit? Engem is megszólnak a nők, és nagyon kemény kritikákat kapok, főleg a hobbim miatt. Én arra jöttem rá, hogy a legtöbb nő nem tud magával mit kezdeni, minden energiáját a külső megjelenésébe és/vagy a családjába fekteti, ami egyszerűen nem tesz egy embert boldoggá. Nem engedik a férjüknek, hogy elmenjenek a haverokkal, mert fáj nekik, hogy boldognak látják őket.
nov. 25. 18:35
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
17. Férfiként mondom, hogy ez nagyon igaz! Azért kell nekik szuper pasi, hogy azzal lehessen dicsekedni, majd a pasi szórakoztassa, utaztassa, vigye minden felé. Egyébként én is azt látom a női ismerőseim körében, hogy egyszerűen a munkájukon kívül képtelenek bármi értelmes dologgal foglalkozni. Már én könyörgök nekik, hogy találjanak bármit ami örömet okoz nekik, de hiába. Aztán naphosszat megy a panaszkodás, hogy milyen sz*r az életük, meg hogy milyen jó lenne egy pasi, de hát azok mind nullák. A kiegyensúlyozott élethez kell a saját kis világ, ami még egy házasságban is megvan. Na most egy magával semmit sem kezdeni tudó nő ezt látván elkezd irigykedni a férjére, majd rászáll és mindent eltiltana tőle. Erre ezer meg ezer példát látni.
nov. 25. 18:41
 19/26 anonim ***** válasza:
94%

Vannak szolgalelkű, rongy emberek mindkét nem esetében.

Minden becsicskított "nem enged a feleségem" férfira jut egy házicseléd nő, aki fényesre nyalja a férje seggét.

Társfüggés vagy nem tudom.

nov. 25. 19:41
 20/26 anonim válasza:
100%
Nem tiltok. Azt csinál amit akar. Szabad ember. Férj, de külön álló személy. Akik csettintésre ugrikra tudja a férfit kenyszeríteni arra én is kíváncsi lennék, hogy csinálja. Az én férjem lehet haverként tekint rám. Talán azèrt vagyunk így el egymás mellett.
nov. 25. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!