Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim, miért vontok meg mindent a férjetektől, élettársatoktól?
Nem tudom megérteni hogy miért van az hogy a nők, sajnos, túlnyomó többsége minden szórakozást, szabadidőt és élvezetet megvon a társától egy hosszú kapcsolatban? Például egyre többször hallom hogy nem jár el a barátaival, mert az asszony nem engedi. Vagy csak akkor lehetek egyedül ha dolgozom, mert az asszony nem engedi. Csak titokban cigizek mert az asszony nem nézi jó szemmel. Hát max havi egyszer szexelünk mert az asszonynak nincs kedve hozzá, mindig van valami amivel elutasítson. És itt most nem olyan férfiakról beszélek akik elmennek 4-6 óràba valamit dolgozni, majd otthon csak leveti magát a tévé elé és szarik a világra, hanem olyan férjekről akinek 2-3 munkahelyük van, reggel elviszik a gyereket óvodába, munka utàn elmennek bevásárolni, kiveszik a részüket a ház körüli munkából…de ha egy este elmenne egyet sörözni, vagy egy szombati pecázásra akkor az asszony otthon (jó esetben csak napokig) nyűgöl, vagy egyenesen kijelenti hogy márpedig nem mész sehova. Arról nem is beszélve hogy a szex már évek óta tabu, mert fáradt, fáj a feje …stb. Miért csináljátok ezt?
30/N
Nem csinálom ezt.
(Mondjuk hozzá tartozik, hogy ha megmondom előre hogy cigissel nem kezdek, akkor meg én vagyok a bunkó….. :D )
Az ilyen házasságokban előbb vagy utóbb robban a bomba. Általában a pasi megunja a "koplalást" és félrelép. Persze ha anyuci rájön, felháborodik, beadja a válást, és bosszúból kiforgatja a pasit mindenéből, válás után a gyerekkel zsarolja, alakuló kapcsolatát tönkreteszi.
N
Ez már bennem is sokszor felvetődött, pedig nő vagyok.
Talán a közös vagyon vagy a gyerekek miatt félnek kilépni a férfiak?
Sosem értettem, hogy valaki miért tűr meg maga mellett egy ennyire kontrollmániás, kisajátító személyt, bármilyen nemről is legyen szó!
Ha lenne élettapasztalatod, akkor tudnád hogy a pasik többsége csicska! Ezek rontják el a nőket, majd a következő kaocsolatban meg szopnak vele ismét....
Csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát!
Igaz az is, hogy a nők képesek akár 1+évig is tennj a szépet, megvezetni, manipulálni a pasit! Ezért kell a talasztalat, különben jön az élethosszig tartó szopás!
Vannak szolgalelkű, rongy emberek mindkét nem esetében.
Minden becsicskított "nem enged a feleségem" férfira jut egy házicseléd nő, aki fényesre nyalja a férje seggét.
Társfüggés vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!