Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek mi a szeretet nyelve?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a szeretet nyelve?

Figyelt kérdés
nov. 3. 22:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
10 a testiség itt nem a bszst jelenti.
nov. 4. 04:44
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Ja, valami keresztény konzervatív nyomorék találta ki. Én mindent élvezek a megfelelő embertől és viszonozni is tudok minden formában. Ha valaki ilyennel jönne nekem, hogy jaj neki nem a szavak meg az érintések (szexen kívül) a szeretetnyelve, ő nem tud velem normálisan beszélni meg simán csak összebújni ha nem dugunk, faképnél hagynám. Az ilyen pszichológust keressen, ne csajozzon.
nov. 4. 05:47
 13/24 anonim ***** válasza:
39%
12 van akinek az érzelmi intelligenciája alacsony...ennyi. Neked az másnak nem.
nov. 4. 05:59
 14/24 anonim ***** válasza:
30%
Baxás
nov. 4. 06:11
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező: itt a legtöbben nem is tudják az, mi a szeretetnyelv. A kérdésed releváns, de a válaszokból az következtethető le, hogy kik azok a közönséges emberek, akiknek mindenről egy dolog jut eszébe, mást nem tud értelmezni, mint "szeretet".

Sztem nagyon jó így a kérdés, hogy nem fejtetted ki az 5 nyelvet, így egyszerre több dolgot is megtudhatsz a válaszadókról. Tanulságos!

nov. 4. 06:24
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Törődés, dicséret, mindenben segítség, tisztelet
nov. 4. 07:04
 17/24 anonim ***** válasza:
14%
Nekem egyértelműen a tesi érintés.
nov. 4. 07:51
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Össze nyomorgatom, puszilom és állandóan "cseszegetem" fizikai érintésekkel.
nov. 4. 08:39
 19/24 anonim ***** válasza:
47%
Pénz.
nov. 4. 09:08
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
15 Hogyne tudná mindenki mi az a szeretetnyelv. Már a csecsemőosztályon erről tartanak oktatást, előbb tanulja meg a gyerek mint kanállal enni. Meg a komfortzóna és egyéb fszságokat is. Hogyne tudná már mindenki mi a szeretetnyelv, attól hogy ezt elemezgeted nem vagy különleges, csak egy átlag csicska.
nov. 4. 11:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!