Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tenyleg rossz iranyba valtozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg rossz iranyba valtozik igy a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

A legutobbi kerdesem ota eltelt kozel egy honap.

LINK: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Eltelt mar egy ido es ugy erzem,hogy éket ver kozenk. Megjelentek az "enyem" "tied" kifejezesek. Megszunt az hogy kozos.

De mi van ha valaki nagyobb osszeget kap pl a decemberi bonusz osztaskor, vagy nyaralas van tervezve de az egyik akar menni a masiknak nincs eleg sporolt penze, vagy bevasarlaskor felezzuk a bevasarlast,de te tobbet vettel mint en..... ugy erzem,hogy ezek csak éket vernek a kapcsoaltba es a felek eltavolodnak egymastol. Ti mit gondoltok?

okt. 16. 09:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Legalább most megmutatta hogy neki fontosabb a pénz. Ezek után a döntés a tiéd hogy maradsz e egy ilyen kapcsolatban hiszen később sem lesz jobb sőt....
okt. 16. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Istenem ezek a szar kapcsolatok.Sose értettem meg minek akkor hazassag...Nekem volt hogy több hónapig nem volt keresetem,és szó nélkül adta a párom a pénzt ,fizette az albimat.Azota házasok vagyunk.Soha nem kérte semminek a felét 🤔közösbe beleteszem én is ami van ,aztán ennyi.20 éve együtt.
okt. 16. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi alapvetően hagytunk egymásnak szabad teret hibrid beosztással, ezeket a helyzeteket felezzük k.b. igazságosan és szigorúan, páromnak is sokkal kevesebb a pénze, nyaralást kölcsönöztem neki, valamikor meghívom vagy ajándékba meghívom. S nincs probléma, teljesen jó a kapcsolatunk.
okt. 18. 11:22
 14/14 anonim ***** válasza:

13+

Ja: sokszor egyedül vagy mással utazok, valahová nem tud jönni párom, valamikor pénz miatt sem jön és "nem akar lehúzni". Abszolút békésen meg van beszélve, hogy mikor mi legyen.

okt. 18. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!