Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg rossz iranyba valtozik igy a kapcsolatunk?
A legutobbi kerdesem ota eltelt kozel egy honap.
LINK: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Eltelt mar egy ido es ugy erzem,hogy éket ver kozenk. Megjelentek az "enyem" "tied" kifejezesek. Megszunt az hogy kozos.
De mi van ha valaki nagyobb osszeget kap pl a decemberi bonusz osztaskor, vagy nyaralas van tervezve de az egyik akar menni a masiknak nincs eleg sporolt penze, vagy bevasarlaskor felezzuk a bevasarlast,de te tobbet vettel mint en..... ugy erzem,hogy ezek csak éket vernek a kapcsoaltba es a felek eltavolodnak egymastol. Ti mit gondoltok?
Bonyolult lenne leirni egy 14eves kapcsolat minden bukkanojat.
Ha lesz egy kis idom kiegeszitem az iromanyomat.
Tobb lett a fizuja, tobbet tett bele(energiat) es ugy erzi,hogy visszahuzom, mert tobbet dolgozik megsincs penze arra amit meg akar venni.
Illetve,hogy 0 mindig nezi a bankszamlat en meg tudom,hogy ennyit keresek , ennyi a kiadas,mindent utalassal von a rendszer,nincs miert aggodni. Nem nezegetem hetente,mert ugy latom,h rendben van. 0 meg egyfolytaba. Hazassag elott kulon kasszan voltunk,elotte ez nem ugrott ki ennyire. Fizunk is hasonlo volt. Csak most. Es en jol erzem magam ott ahol vagyok stb,de egyfolytaba piszkal,h keressek tobbet, neked nincsenek almaid amit akarsz az eletben,stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!