Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért marad benne sok ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért marad benne sok ember rossz kapcsolatban / házasságban , közben meg osztja az észt másoknak , hogy jajj de könnyű a másikat ott hagyni meg szakítson ha valami nem jó stb?

Figyelt kérdés
okt. 12. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Pont ezért, mert ez az embertípus sokkal jobban szeret mások életébe beledumálni, mint a saját háza táján sepregetni.
okt. 12. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ma főleg lakhatási gondok,közös hitelek miatt. De olyan is van, aki a gyerek érdekében nem borít,hanem csendben tűr.

Azt nyilván tudja mindenki, szakításnál valakinek ki kell menni a közös lakhelyről és hova mehet, hát haza, szülőkhöz..

Onnan pedig meghalt az újabb ismerkedés, mert "mamahotel "...

okt. 12. 14:29
 3/10 A kérdező kommentje:
De itt ezen az oldalon a hozzászólók 99 % - ának valahogy soha nincsen baj a párkapcsolatával , csak másnak mondogatják , hogy hagyd ott, lúzer vagy, miért nem keresel mást stb , ha túröd hülye vagy közben meg nem vagy boldog ..Közben meg lehet, hogy ő is kussban tűr, esetleg anyagi okból is..
okt. 12. 14:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Jah igen és a szülőkhöz meg ilyesminél szokott az lenni , hogy felnőtt embernek nem a szüleihez kell visszamennie mert fent tud tartani albérletet is, meg felnőtt ember létére el tudja magát tartani. Ezen kicsit fel szoktam háborodni ..
okt. 12. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Rengeteg opció játszik...

A saját lehetetlenek tűnő helyzetéből áradó frusztrációját másokon vezeti le, hogy miért nem képesek jobb életet teremteni magunknak.

Irigység mert lehet, hogy ő még rosszabb helyzetben van.

Lusta megtenni a lépést.

Közös gyerek és lakás.

Munka nélküli és nincs senkije.

Rettegésben tartják.

Szóval rengeteg opció van... Én is szorult helyzetben vagyok egy alkoholista mellett... Nem bánt fizikálisan, viszont minden pénzt eliszik és e miatt nem tudok menni. Sajnos már ott tartunk, hogy meglop engem is de még a saját szüleit is akik segíteni próbálnak neki és ha kér adnak... De a másik fajta alkoholista aki agresszívra issza magát sokkal rosszabb. Én szerencsésebb vagyok mert nem ütött meg soha. De egyértelmű, hogy ez így nem jó és igyekszem össze szedni magam és lelépni. Nagyon nehéz sajnos...

okt. 12. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
En pl ugy szoktam tanacsokat osztani, hogy van egy evek ota tarto tenyleg nagyon jo parkapcsolatom. Elotte en is voltam olyanokkal, akikkel nem kellett volna es ezekbol rengeteget tanultam, amit mar a parommal valo ismerkedeskor is ereztem. A tortentek utan, ha ugy banna velem, mint barmelyik elozo parom, mar biztosan nem lennek semennyire sem elnezo, es hiaba szeretem, nem maradnek egyutt vele.
okt. 12. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert tudja mi a szar
okt. 12. 16:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki osztja így az észt azért. Biztosan vannak tökéletes kapcsolatok, de ahhoz szerintem nagyon gondtalan és stresszmentes élet kell és 100%-ig egy húron kell pendülni.

Mindenhol vannak kisebb-nagyobb problémák időnként és én azt vallom, hogy nem szégyen ezt belátni. Igazából az a helyzet, hogy mindenkinek máshol van a lélektani határ abban, hogy mit visel még el és mit nem.

Sokan pl már egy átmeneti szexhiányosabb időszakban is kidobnák a másikat, mert nem érdekli őket, hogy a másik éppen miért nem kívánja, le sem ülnek róla beszélni.

De számtalan példát lehetne sorolni, ami kapcsolatokban megjelenik problémaként.

Én azt vallom, ha olyan jellegű a probléma, ami csak átmeneti és lehet rajta javítani, közösen megoldani és mindkét fél akarja is, akkor nem kell eldobni a másikat.

Egy új emberrel sincs semmi garancia arra, hogy évtizedekig felhőtlen lesz a kapcsolat.

Én meg nem vagyok olyan, hogy 2-3 évente keresek mást, csak mert valami éppen nem tökéletes.

okt. 12. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudod ezen az oldalon mindenkit "leugatnak" meg elhordják mindennek.

Miközben csak egy oldalról ismerik a dolgokat, de a valós helyzetben életkörülményben és a mindennapokban nem látja a dolgokat, ami alapján lehet igazat adna a kérdezőnek és ő is azt érezné amit a kérdező..de ennek híján a kerdezobe rúg bele..

okt. 12. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert gyávák és képmutatók, a kibicnek semmi sem drága, azért osztogatnak tanácsot, mert legalább addig sem kell a saját nyomorúságos életükkel szembenézniük.
okt. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!