Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeköltözök a párommal hogyan fizessük a kaját?
Figyelt kérdés
Van erre jó módszer?okt. 6. 15:41
11/12 SZTANN válasza:
10. vagyok: az előbb leírt KŐKORSZAKI MÓDSZER (pénz a kazettában) :-) helyett ugyanez még sokkal egyszerűbb, ha mindenki a saját külön bankszámláján, saját (nem társkártyás!) bankkártyájával használja a saját pénzét - majd havonta egyeztetitek, ki milyen közös kiadásra, mennyit költött. Ha nagy az eltérés, egymásnak odaadni!
12/12 anonim válasza:
van egy 15 éves gyerekem, hárman költöztünk össze, a lakás fele-fele. A rezsit harmadoljuk, én fizetek 2/3-ot. Közös költséget, biztosítást felezzük. Tisztítószer, tisztálkodási szer szintén harmadoljuk. Hó elején van egy nagy bevásárlás, akkor megvesszük egész hónapra a húsokat, fagyasztott dolgokat, konzerv, ezeket is harmadoljuk. Az én vagy a gyerek extra kiadásait én fizetem, mint sport, speciális tisztálkodási szer, kozmetikus,fodrász,körmös sb. A kocsi az enyém, az azzal kapcsolatos kiadásokat én fizetem, párom nem vezet. Étterem felváltva, programok felesben. Ha ketten nyaralunk felezünk, ha hárman, harmadolunk. Nem bonyolult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!