Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal eljutottunk odáig hogy összeköltözzünk. De felmerült a kérdés hogy hova. Mi tévő legyek?
A párom inkább a városban maradna, szereti a nyüzsgést.
Én viszont sokkal szivesebben élnék kisvárosban vagy falun természethez közel, esetleg állatokkal, kertészkedni, növényeket termeszteni stb. Hogyan egyezzünk meg ilyen téren?
Ő nem ez a kert imádó típus félek hogy megunná velem ott az életet. Viszont nekem meg ez az álmom a vágyam ilyen környezetben tudnék igazán nyugodtan élni.
Hogyan tovább?
Nagyon nagy kompromisszumot ne vállaljatok, mert nem lesz jó vége; Budapest belváros vs Karakószörcsök.
Külvárosi ház lehet a megoldás. Ha találtok közös nevezőt.
Mindkettőtök részéről kell egy kis kompromisszum, ha valóban együtt tervezitek a jövőt. Erre jó megoldás a kertváros, ahogy korábban írták már.
Ha nem kertimádó típus kiegyezhettek annyiban, hogy te gondozod a kertet, nem neki kell majd füvet nyírni, meg a fél életét elszúrni olyasmire, amit nem szeret csinálni. Az azért csak nem zavarja, ha van kertetek, de dolga nincs vele. A legtöbb ember, aki nem akar kertes házat, azért van így vele, mert tudja, hogy mennyi munkával jár és nem akar erre időt szánni.
Én Budapesttel kötvetlenül határos kisvárosban élek, kertes házban, de itt sem halott a környék, csak nyugisabb, csendesebb. Viszont 20perc alatt benn vagyok a belvárosban kocsival és tömegközlekedéssel is, ha épp nagy nyüzsgésre vágyok.
Mi is így voltunk a párommal. Én maradtam volna falun, kertes házban, ő nagyvárosban panelban.
Annyi különbséggel hogy van két kutyánk is akiktől semmiképp nem akartam megválni.
Végül az lett a kompromisszum hogy a nagyváros egy kertvarosi részen vettünk kertes házat, kB 400 negyzetmeteres kerttel ahol lehet egy szép kis díszkert, a kutyák elvannak, de a belváros és minden is közel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!