Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párommal eljutottunk odáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal eljutottunk odáig hogy összeköltözzünk. De felmerült a kérdés hogy hova. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

A párom inkább a városban maradna, szereti a nyüzsgést.

Én viszont sokkal szivesebben élnék kisvárosban vagy falun természethez közel, esetleg állatokkal, kertészkedni, növényeket termeszteni stb. Hogyan egyezzünk meg ilyen téren?

Ő nem ez a kert imádó típus félek hogy megunná velem ott az életet. Viszont nekem meg ez az álmom a vágyam ilyen környezetben tudnék igazán nyugodtan élni.

Hogyan tovább?

szept. 2. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Lehet szakítani mert bamelyikotok hoz áldozatot a másikért fel fogja hányni neki.
szept. 2. 13:37
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Városban is lehet venni kertes házat, csendesebb környéken.
szept. 2. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Külváros? Minden városnak van kertvárosias része, szerintem ez nem megoldhatatlan probléma. Maradtok a városban, közel mindenhez, nyüzsihez, jó közlekedéssel, stb, de kertészkedésre alkalmas házat nem csak Bivalybasznádon kapni. Keressetek olyan helyet, ami mindkettőtöknek szimpi.
szept. 2. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem tudtok megegyezni akkor mégis miért vagyok együtt? Miért minket kérdezel amikor nem tudjuk mennyi pénzetek van, milyen ház tetszene még mindkettőtöknek? Milyen párkapcsolat már ez amikor beszélgetni nem tudtok? 🤔
szept. 2. 13:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy kompromisszumot ne vállaljatok, mert nem lesz jó vége; Budapest belváros vs Karakószörcsök.

Külvárosi ház lehet a megoldás. Ha találtok közös nevezőt.

szept. 2. 14:00
 6/14 gergelice16 ***** válasza:
65%
Ezt normál esetben vele kellene megbeszélned, nem velünk. Hozzatok közös döntéseket, ahogy egy egészséges párkapcsolatban szokás. És csak akkor írd ki a kérdést, ha nem találjátok a megoldást. Bár egyébként #3-as jól írta, a külváros megoldás lehet a problémátokra.
szept. 2. 14:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőtök részéről kell egy kis kompromisszum, ha valóban együtt tervezitek a jövőt. Erre jó megoldás a kertváros, ahogy korábban írták már.

Ha nem kertimádó típus kiegyezhettek annyiban, hogy te gondozod a kertet, nem neki kell majd füvet nyírni, meg a fél életét elszúrni olyasmire, amit nem szeret csinálni. Az azért csak nem zavarja, ha van kertetek, de dolga nincs vele. A legtöbb ember, aki nem akar kertes házat, azért van így vele, mert tudja, hogy mennyi munkával jár és nem akar erre időt szánni.

Én Budapesttel kötvetlenül határos kisvárosban élek, kertes házban, de itt sem halott a környék, csak nyugisabb, csendesebb. Viszont 20perc alatt benn vagyok a belvárosban kocsival és tömegközlekedéssel is, ha épp nagy nyüzsgésre vágyok.

szept. 2. 14:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi is így voltunk a párommal. Én maradtam volna falun, kertes házban, ő nagyvárosban panelban.

Annyi különbséggel hogy van két kutyánk is akiktől semmiképp nem akartam megválni.

Végül az lett a kompromisszum hogy a nagyváros egy kertvarosi részen vettünk kertes házat, kB 400 negyzetmeteres kerttel ahol lehet egy szép kis díszkert, a kutyák elvannak, de a belváros és minden is közel van.

szept. 2. 14:10
 9/14 anonim ***** válasza:
22%
jól van nem bánom, költözzetek ide hozzám! elleszünk hárman is
szept. 2. 14:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Szeretnék csirkéket is tartani ezért egy kertváros nem feltétlen megoldás mert hozzájuk kert kell de igen a kompromisszum a fontos
szept. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!