Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jó döntés lenne összeköltözzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés lenne összeköltözzek a párommal egyetem alatt?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt, de mar évek óta jobsn vagyunk.Egy városban születtünk de én az egyetem miatt 400 km-re vagyok tőle. Nagyon szeretném ha ideköltözne jövőre de félek hogy kevesebbet fogok tudni ugy tanulni.(nagyon sokat kell tanuljak az egyetemen) A problema az hogy otthon sokkal több pénzt keresne mint itt. Még van 4 év egyetemem.
2017. nov. 8. 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Egymás támogatása fontos. Összeköltözve ez alap. igen
2017. nov. 8. 10:59
 2/13 anonim ***** válasza:
17%

Tönkretennéd a párod életét, csak azért, hogy neked kényelmesebb legyen?

Gratulálok!

2017. nov. 8. 11:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Azért az túlzás, hogy tönkreteszi az életét.

Amúgy meg a pasidtól függ. Ha neki oké, hogy odaköltözzön akkor jó ötlet. Ha ott kevesebb pénzt keresne gondolom valahol vidéken tanulsz, ahol alapból a megélhetés is olcsóbb. Azt viszont nem értem miért tudnál így kevesebbet tanulni. Ő ha eljár dolgozni akkor nap közben nem is látod annyit, de ha neked a hétvégén is tanulni kell akkor el tudja magát foglalni valami mással.

2017. nov. 8. 11:13
 4/13 anonim ***** válasza:
5%

Tehát jó döntés lenne-e számára, ha egy alalpvetően rosszabb életszínonalat kellene biztoíson KETTŐTöKNEK - mert te ugye nem dolgozol vagy max. diákmeló.

Határozottan NEM!

2017. nov. 8. 11:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem. Parod ne hagyjon ott egy jo munkahelyet egy feleves tavkspcsolatert.
2017. nov. 8. 11:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is: ő szeretne odaköltözni?

Nem mindegy, hogy ő is akarja, vagy csak te akarod rátukmálni.

A tanulást nem értem, én is egyetemista vagyok, a párommal élek, és abszolút nem gátol a tanulásban.

2017. nov. 8. 11:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy kevesebbet fogsz tudni tanulni, ha együtt éltek, akkor még nagyon nem álltok készen az összeköltözésre. Az összeköltözés nem csak arról szól, hogy sokkal többet lehettek együtt, néha pont az ellenkezőjéről is, hiszen meg kell tudni hagyni a másiknak azt a teret, amire szüksége van.
2017. nov. 8. 11:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Az egyetem első évében házasodtam össze a férjemmel, soha, egyetlen tanulnivalómban vagy beadandómban nem gátolt. :)
2017. nov. 8. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Jó döntés lenne összeköltözzek a párommal "

...és egyetemre jársz? Atyaisten.

2017. nov. 8. 14:22
 10/13 A kérdező kommentje:
A párom nagyon szeretne idejönni, neki nem problema. Azért gondoltam hogy kevesebbet keresne mert általában a frissen jelentkezett munkásokat mindenhol rosszabbul fizetik mint aki mar évek ot ott van ( pl a régi munkahelyén)
2017. nov. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!