Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nagyon szeretné hogy összeköltözzünk?
Mindketten 24 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt és már fontolgatok egy esetleges lánykérést, mindketten szeretnénk esküvőt végre. Én 19 éves koromtól külön élek a szüleimtől, ő náluk él, és a minap felvetette hogy költöztünk össze.
Egyrészt sem én, sem a szüleim nem hívei az ilyesminek, másrészt a ház nem az enyém, hanem a szüleimé, ahol lakok.
Mondtam neki hogy ez nem a legjobb ötlet, de ő nagyon szeretné. Kéne valami kompromisszumos megoldás...
1
Mert sem a szüleim, akiké a ház, sem én nem nagyon helyeslem.
2
Jesszus 😂😂
2
Fel sem merült 😂😂
Ne haragudj, de hogy akarod elvenni őt anélkül, hogy együtt éltetek volna?
Miért nem helyeslitek?
Teljesen természetes, hogy szeretne együtt élni, azt nem értem, miért ellenzitek ennyire? Nem kedvelik őt a szüleid? De téged akkor sem értelek, nem szeretnél többet vele lenni? Megosztani a mindennapokat?
És ez remek főpróba a házasságra. Én együtt élés nélkül el se jegyeznêm a párom.
5
Együtt élünk majd ha összeházasodtunk.
6
De,kedvelik. Nem erről van szó. Mi konzervatívabb család vagyunk. Majd megosztom vele a napokat ha összeházasodtunk. Akkor lesz elég időnk.
Szerintem nem túl erkölcsös ez, de persze nem az én véleményem a mérvadó. Csupán én ezen értékrend szerint élek.
6 év után teljesen normális, hogy előre akar lépni. Meddig akarsz egyhelyben toporogni?
Eljegyzés? Aztán mire? Hiszen összeköltözni se akarsz.
24 éves, azt érzi, hogy nem haladtok sehova, nem elég fontos neked. A szüleid helyezed előre.
Szerintem szakítani fog. Teljesen jogosan, ha te még ott tartasz, hogy kompromisszumot akarsz, közös életre 6 év után sem vagy kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!