Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm nagyon szeretné hogy összeköltözzünk?

Figyelt kérdés

Mindketten 24 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt és már fontolgatok egy esetleges lánykérést, mindketten szeretnénk esküvőt végre. Én 19 éves koromtól külön élek a szüleimtől, ő náluk él, és a minap felvetette hogy költöztünk össze.

Egyrészt sem én, sem a szüleim nem hívei az ilyesminek, másrészt a ház nem az enyém, hanem a szüleimé, ahol lakok.

Mondtam neki hogy ez nem a legjobb ötlet, de ő nagyon szeretné. Kéne valami kompromisszumos megoldás...

2021. ápr. 5. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező, de közben látom más kérdésére válaszoltál. A szüleid tudják, hogy éltetek szexuális életet, vagy nekik akarsz megfelelni?
2021. ápr. 7. 23:46
 62/71 A kérdező kommentje:
Én kizárólag magamnak akarok megfelelni, nem másnak. És gondolom tudják. Én nyilván nem számolok be erről, de gondolom tudják.
2021. ápr. 8. 00:04
 63/71 anonim válasza:
100%
Szakíts vele. Az ő érdekében.
2021. ápr. 16. 21:16
 64/71 A kérdező kommentje:
Nem szakítok. Nem szakítottunk, letett róla. Majd ha összeházasodtunk
2021. ápr. 16. 21:49
 65/71 anonim ***** válasza:
70%

"És gondolom tudják. Én nyilván nem számolok be erről, de gondolom tudják."

Nem! Valószínűleg nem tudják! Mégis miből tudnák? Azt látják csak, hogy te is szilárdan tartid az elveidet. Így meg se fordul a fejükben, hogy megvolt már az első szex. Lehet, ha tudnák, akkor már őket se zavarná az összeköltözés, sőt, támogatnák.

2021. ápr. 16. 22:06
 66/71 A kérdező kommentje:

65

Nem,nem támogatják ők sem.

2021. ápr. 16. 22:14
 67/71 anonim ***** válasza:
Arra akartam rávilágítani, hogy lehet, hogy a szüzességetek megőrzése végett nem támogatják. Ami ugye már nem téma, de ők ezt nem tudják, ezért ellenzik
2021. ápr. 16. 22:18
 68/71 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó.
2021. ápr. 16. 22:25
 69/71 anonim ***** válasza:
51%
54 Én is beszállnék a kérdezőt, illetve a légből kapott "elveit" kritizálók sorába. Ugyanis semmivel nem tudja alátámasztani hogy mégis miért erkölcsös szexelni de nem összeköltözni a házasság előtt. Maradjunk annyiban hogy ez semennyire se erkölcsösebb mint együtt is élni a házasság előtt. Persze lehet mindenkinek heppje, de hogy az erkölcshöz semmi köze az biztos :D
szept. 2. 14:32
 70/71 anonim ***** válasza:

eltelt három év, lehet azóta már megházasodtak és el is váltak :D sose tudjuk meg

szept. 3. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!