Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nagyon szeretné hogy összeköltözzünk?
Mindketten 24 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt és már fontolgatok egy esetleges lánykérést, mindketten szeretnénk esküvőt végre. Én 19 éves koromtól külön élek a szüleimtől, ő náluk él, és a minap felvetette hogy költöztünk össze.
Egyrészt sem én, sem a szüleim nem hívei az ilyesminek, másrészt a ház nem az enyém, hanem a szüleimé, ahol lakok.
Mondtam neki hogy ez nem a legjobb ötlet, de ő nagyon szeretné. Kéne valami kompromisszumos megoldás...
"És gondolom tudják. Én nyilván nem számolok be erről, de gondolom tudják."
Nem! Valószínűleg nem tudják! Mégis miből tudnák? Azt látják csak, hogy te is szilárdan tartid az elveidet. Így meg se fordul a fejükben, hogy megvolt már az első szex. Lehet, ha tudnák, akkor már őket se zavarná az összeköltözés, sőt, támogatnák.
65
Nem,nem támogatják ők sem.
eltelt három év, lehet azóta már megházasodtak és el is váltak :D sose tudjuk meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!