Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal eljutottunk odáig hogy összeköltözzünk. De felmerült a kérdés hogy hova. Mi tévő legyek?
A párom inkább a városban maradna, szereti a nyüzsgést.
Én viszont sokkal szivesebben élnék kisvárosban vagy falun természethez közel, esetleg állatokkal, kertészkedni, növényeket termeszteni stb. Hogyan egyezzünk meg ilyen téren?
Ő nem ez a kert imádó típus félek hogy megunná velem ott az életet. Viszont nekem meg ez az álmom a vágyam ilyen környezetben tudnék igazán nyugodtan élni.
Hogyan tovább?
Kertvarosi ház és kertvarosi ház között is van különbség.
Mi például olyan helyen élünk ahol szinte mindenkinek 1000 negyzetmeteres kertje van. Nekünk fele akkora. De van ez fordítva is. Szóval ki lehet ott fogni nagy kertet.
Off: Azért a csirkéket gondold meg. Én 25 év után most hagyom abba. 25 évig a csodájára jártak a falusiak, amint táp nélkül neveltem őket, és a májusban vásárolt előnevelt csirkék augusztusban tojni kezdtek, és a következő turnus felneveléséig tojtak is folyamatosan 90-95%-os hatékonysággal.
Idén leállok. Eddig is drága volt a takarmány, de az idei aszály alighanem még jobban megdobja az árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!