Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék a párommal összeköltözni?
Pesten lakom, ott is dolgozom , a munkahelyem 10 percre van itthonról!
A párommal fél éve vagyunk együtt, ő Kecskeméti.
Nagyon szeretem, hiányzik a mindennapokban, hétvégén megyek mindig le hozzá.
Mivel ott egy kertes ház lent, illetve a munkája is, így ő kijelentette, hogy nem fog felköltözni, ez teljesen érthető… viszont szeretné nagyon ha összeköltöznénk.
Jelenleg raktárosként dolgozom 200 ezer forintért és mivel vannak kiadásaim, így is alig tudom megoldani azt, hogy minden hétvégén leautózzak, illetve nem tudom elvinni sehova, vagy venni neki valami nagyobb volumenű ajándékot, férfiként ez fájó.
Most esti suliba járok munka mellett, Burkolóként, és májusban tervezek elhelyezkedni a szakmában.
A kérdésem arra irányul, hogy hogyan tudnék leköltözni hozzá, úgy, hogy közben egzisztenciálisan is fejlődjek,
vajon Kecskeméten el tudok helyezkedni szaki mellett, ha nem hogyan oldjam meg a benzint, az ingázást? 23/F
Szerintem 200.000 Ft-ot ott is megkeresel.
A párod lesz aki szépen elkezd neked állást keresni, emiatt néha le kell majd menned. Közben viszed a cuccaidat is.
Munkahelyeden felmondasz ami talán 1 hónappal jár.
Legrosszabb esetben elmész 2-3 hónapra munkanélkülire, az alatt el tudod intézni a lakcím és egyéb módosításokat.
Ha a párod is azt akarja h lemenj, akkor többet kell segítenie mindenben.
Természetesen ez mindig kockázatos, mert lehet h 1 hónap múlva menekülni akarsz majd.
Ami sok esetben biztonság lehet ha a szülők Pesten laknak és vissza tudsz menni hozzájuk ha gáz van.
Sajnos a távkapcsolatok mindig kétségesek és az egyik félnek sokat fel kell áldoznia. Nem a legj
Miért kell autóval menned? Vonattal is lehet, az olcsóbb.
"Mivel ott egy kertes ház lent, illetve a munkája is, így ő kijelentette, hogy nem fog felköltözni, ez teljesen érthető… viszont szeretné nagyon ha összeköltöznénk."
Neked itt a lakóhelyed és a munkád is - valahogy egyeztetnetek kell.
Hogyan tudnék a párommal összeköltözni?
Ő hogyan tudna veled összeköltözni?
Kinek fontosabb?
Miért?
Nam tudtok megállapodni?
És mitől félsz? Mi az, amiért a budapesti 200 ezres fizetésedet ennyire félted?
A saját példám a következő: Nő vagyok, Budapesten születtem, ott is van lakásom. 36 éves voltam, amikor megismertem a páromat, aki Tatabányai volt. Mivel én Budapesten 8 évvel ezelőtt 160 ezer forintot kerestem, hiába szerettem a munkámat, úgy voltam vele, hogy ennyit máshol is megkeresek, ellenben a párommal, aki már akkor 400 nettó körül keresett és nagyon szerette a munkáját, ráadásul nagyon régóta dolgozott ott. Bármilyen nehéz lépésnek tűnt, hiszen a megszokott életet mindig nehéz feladni, úgy döntöttem, én leszek az, aki kimozdul a komfortzónából. Két év távkapcsolat után költöztem hozzá és egy hét alatt találtam egy munkát, ahol nagyon hamar a dupláját kerestem, mint Budapesten, sőt, azt a munkahelyemet sokkal jobban szerettem, mint a Budapestit. Ráadásul utólag visszagondolva, semmi okom nem volt annyit aggódni a költözés miatt, mint amennyit akkor görcsöltem ezen.
Mi történhet? Nem jön be az együttélés. Akkor még mindig van lehetőséged visszajönni Budapestre és szerintem sokkal hamarabb találsz jobban fizető állást, mint azt gondolnád. Igaz, lehet, hogy nem 10 percre lesz, de valamit valamiért; ha mindig a kényelmedet nézed, akkor nem nagyon fogsz fejlődni.
Szerintem, ha megvárod a tanfolyam végét, érdemes elgondolkodnod azon, hogy oda költözz Kecskemétre. Akkor még mindig csak egy éve lesztek együtt, az nem olyan nagy idő, a párod is meg fogja érteni, ha igazán fontos vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!