Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fair erre kérni a párunkat?
Arra kérni hogy jobban figyeljen oda hogy jobban kivegye a részét az otthoni teendőkből, hogy meglássa hogy pl boltba kellene menni stb.
Ezek a kérések nem megváltoztatás már?
Mi együtt járunk bevásárolni a kezdetektől, így ez sem kérdés.
Itthoni teendők is fel vannak osztva, nem kell kérni, csinálja, ahogy én is.
(Most én vagyok itthon többet, evidens, hogy többet vállalok.
Mikor ő volt itthon, rá esett a nagyobb rész.)
Na, bótos, most elégedett vagy? Nagyon szépen alámentek a válaszolók a kérdésednek. Lehet csesztetni a nődet ezért is megint. Azt persze elfelejtetted közölni, hogy te otthon locsolod a 3 cserép csoffadt virágodat, míg a csaj két állásban tolja, hogy eltartsa a lusta valagadat. De nyilván ő futkorásszon a boltba is, mert te annyira le vagy terhelve, hogy ez már nem fér bele.
Lehet töröltetni.
"Azt hogy ő leltárazzon állandoan fejben mi van otthon meg mi nincs, nem fogja senki csinálni."
Mert miért? Hogy csinálják az emberek? Elmennek vásárolni úgy, hogy gőzük sincs róla, mire van szükségük?
Ez most tényleg megint az a nyomorék? 😵💫
Nem csak lusta. Életképtelen, bármilyen gonoszul is hangzik. Alig lát, ergo vezetni se tud, meg a boltban sem igazodik el egyedül.
Ezért sem szakít ez soha. Anyuci se fiatal, lassan eldobja a kanalat, és kell helyette egy ingyen bentlakásos gondozó, aki el is tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!