Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fair erre kérni a párunkat?
Arra kérni hogy jobban figyeljen oda hogy jobban kivegye a részét az otthoni teendőkből, hogy meglássa hogy pl boltba kellene menni stb.
Ezek a kérések nem megváltoztatás már?
Ezeket a kéréseket akkor szokták mondani mikor épp utkozben van hogy legyszi drágám ugorj már be kenyérért is ugy gyere haza.köszcsi.
Azt hogy ő leltárazzon állandoan fejben mi van otthon meg mi nincs, nem fogja senki csinálni.
Fair? Kérni sem kéne. Ezt egy felnőtt embernek magától kéne tudni.
Viszont van egy rossz hírem. Az ilyen lusta, kiszolgálására váró pasik nem fognak megváltozni. Én inkább kerülöm őket alapból.
Bakker en mikor mondtam a pasimnak hogy kéne egy marék viragfold esetleg anyujától, meg pár babszemet hozzon már, mert csírátatni akarok nézni, hazajött vagy 50 kg-nyi virágfölddel meg egy zacsko babbal.
Valamikor meg hűtött italt akartam inni erre vendeglátos ismerősétől egy szatyor darabolt jéggel állított be:D
Ilyenek. Soha nincsenek képben.
Vacsit is ő hoz sokszor mert speciel en nem is főzök. Egyen otthon vagy meloban..
"Azt hogy ő leltárazzon állandoan fejben mi van otthon meg mi nincs, nem fogja senki csinálni."
Ezt mindenkinek csinálnia kéne. Ha ketten éltek, ketten szartok, mindkettőtöknek tudnia kéne, mennyi budipapír van otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!