Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajlandóak lennétek városi nőként 10 km-re lévő faluba költözni a párotokhoz?
Jah, csak azt nem teszik hozzá, hogy azért költöznek ki a városból, mert a városban megfizethetetlen nekik az ingatlan, főleg a ház, így nem jókedvükből, hanem kényszerből mennek falura, aztán 3x meggondolják, bemenjenek-e a városba, mert sok esetben a kocsi az egyetlen opció, ha nem akar buszokhoz igazodni, de késő esti tivornya már max akkor fér így bele, ha valaki szállást ad.
A Balaton partja? Az nagyon drága terület, de vajon nyáron is olyan nyugis? Szezonon kívül is van minden? Sose felejtem el, hogy kiszerveztek áprilisban egy konferenciát Balatonfüredre, és olyan volt, mint egy szellemváros, még nyitva lévő kisboltot is keresni kellett. Egyébként eszemben se lenne állandóan ott lakni, még home office-ból sem, állandó bejárásra meg főleg nem. Nekem nem férne bele. Nyilván, ha nem lenne saját lakásom, és megspórolnám az elbérlet árát az ingázán árán, akkor lehet, de önszántamból nem. Megvan persze mindennek az előnye és a hátránya is, és ezt kell mérlegelni a saját életedhez viszonyítva. Ez csak az én véleményem, ami téged semmiben nem köt.
Ha tényleg 10 km-re van a munkahelyemtől, akkor persze. Jelenleg többet ingázom Budapest agglomerációjából.
De inkább a könyzetettől függ: milyen falu, pontosan hol van, mennyi a cigány, stb? Vas megyében nyaraltunk tavaly, pl. Szombathely mellett nagyon rendezett, kulturált, szép falvak vannak. Szombathely is közel, Ausztria is közel. Ellenben mondjuk Olaszliszkára nem költöznék, hiába van tőle 10 km-re város (Sárospatak).
"A valóság másként néz ki, tömegek hagyják el a városukat, és építkeznek vagy vesznek valamit közeli településeken."
Ez nagyon régiófüggő Magyarországon, nem kell általánosítani. Tömegével pusztulnak, halnak ki falvak, mert nincs se munkahely, se közlekedés, se semmi, lásd pl. Nógrád megye jó része. Vagy elcigányosodik és azért költöznek ki onnan.
Más helyen valóban költöznek ki, pl. ahonnan Pest még belátható távolságra van, mert olcsóbb a telek, van falusi csok vagy csak egyszerűen "vágyik a falusi nyugalomra" (aztán az ilyeneknek a legnagyobb a pofája, ha kukorékol a kakas, harangoznak vagy füvet nyírnak).
18+
Mivel így is szinte szélen vagyok és befelé járok dolgozni, nekem eléggé nehezítő körülmény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!