Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajlandóak lennétek városi nőként 10 km-re lévő faluba költözni a párotokhoz?
Mekkora a kert es a haz? Allatok vannak? Vetemenyes? Alakithatom a kertet a hazat? Lenne e kulon szobam (HO es hobbi miatt)? Mennyit vennel ki a hazi es kerti munkaba? Van asott kut? Gyumokcsfak? Kutya macska?
Hat nalam ezer tenyezo lenne mert bar varosban lakom de nagy telken ami nem diszkert.
Nem. Több okból sem.
- nincs autóm, mert itt, a belvároshoz közel Budapesten nincs rá szükségem, simán tömegközlekedem mindenhova, és eléggé járós-kelős életvitelem van (a szokásos mellett - munka (nem full home office), vásárlás ügyintézés - járok színházba, moziba, koncertre)... ezt, ha kiköltöznék faluba vagy kisvárosba, csak autóval lehetne...én meg nem akarok még arra is költeni meg kresztanfolyamra járni, ha egyszer nem szükséges a jelenlegi életvitelemhez... attól még nem akarok függni, hogy majd a másik hoz-visz autóval
- amilyen az én életvitelem és ahogy én szeretek élni, megölne az unalom egy faluban (engem nem kapcsol ki a kertészkedés, állattartás, kocsmázás stb. és nem opció az, hogy csak a megyeszékhely színházba járok évi párszor... van ismerősöm, aki nem is faluban lakik, mégis mindig ugyanarra a helyre mennek enni, amikor éttermeznek, mert van 3 étterem, és 2 közülük szar... ez nekem, felszínesség ide vagy oda, nem pálya)
Értem.
Akkor se, ha a falu frekventált helyen van, pl. Balaton partja?
Közlekedés autóval, de az utak jók, dugó soha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!