Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor még csak ott aludni mentek a párotokhoz, mivel tudja kényelmesebbé tenni az ott töltött időt?
Gondolok ilyenre, hogy ha vesz nektek tusfürdőt, ad nektek törölközőt.
Mik lehetnek még?
És akkor, ha lakotársa is van és az ebből adódó helyzeteket mivel lehetne kényelmesebbé tenni?
Fürdőköpennyel? Egyáltalán férfiak hordanak ilyet?
Szerintem a fürdőköpeny felesleges.
Külön férfi tusfürdőt ne vegyel, maximum valamilyen semleges illatú vagy szappant, ha úgy alakul akkor úgyis kerül oda olyan, amit ő használ. Esetleg fogkefével készülj, a törölköző az alap.
Szerintem egy ágybareggelivel elég jól le tudod nyűgözni, nem nagyon vannak a pasiknak extra igényeik.
Szerintem ez nagyban függ attól is, hogy milyen kapcsolat van köztetek? Mi a tervetek egymással? Ha pl csak szex van, akkor kifejezetten nem jó, ha bármit is veszel neki. Ha mélyebb érzelmek,és együtt vagytok akkor jó.
Az sem mindegy, h a lakótársad/társaiddal mennyit találkozik? Őket mennyire zavarja a srác? Jóban vannak-e?
Mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!