Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mielőtt odaköltöztetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mielőtt odaköltöztetek a párotokhoz, hogyan győztétek le magatokban az "összeköltözési parát"?

Figyelt kérdés
Értem itt azt, hogy onnantól kezdve kevesebb privátszféra, egy másik ember igényeihez is kell igazodni, nincs elhúzódás a másiktól, ha egyedül, vagy egymagatok szeretnétek lenni.
2021. dec. 23. 09:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden normálisnak számít amivel nem sérted meg a másikat!

Hagyni kell énidőt, és elfogadni a párunk énidejét!

2021. dec. 23. 09:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt bennem para. Előtte is töltöttem több napot a párommal, kényelmesen éreztem magam vele és tudtam, hogy ha bármi baj van (pl. egyedül szeretnék lenni), akkor megmondhatom neki és meg fogja érteni. Előtte évekig koliban éltem, szóval egyáltalán nem okozott gondot másokkal egy légtérben tartózkodni. Számomra az egyedüllét sem az, ha senki nincs rajtam kívül a szobában/lakásban, hanem az is megfelel, ha ott van tőlem másfél méterre, csak épp nem beszélgetünk.
2021. dec. 23. 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem volt ilyenem. Olyan emberrel jöttem össze, aki hozzám hasonló és nem egy önző pcs, akinek csak a saját igényei számítanak.
2021. dec. 23. 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ilyen nem volt. Boldog voltam, hogy több időt tölthetünk együtt. Azért meg végképp, hogy így fele annyi benzin se fogyott az oda-vissza kocsikázgatás miatt. :D

Mondjuk nekem szerencsém van, mert összeköltözve is megmaradt a privátszféránk. Én nyugodtan játszhatok a barátaimmal, ő nyugodtan rajzolhat és beszélgethet az ő barátaival. Nem ülünk egymás nyakán attól, hogy együtt élünk.

2021. dec. 23. 09:37
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Bennem nem volt ilyen.🙄

Alig vártam h végre együtt fekudjunk, együtt kelünk. Kettesben csinálhassunk bármit.

2021. dec. 23. 09:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle parám nem volt, amit le kellett volna győzni. Ennek már két éve és még mindig nagyon jól érezzük magunkat összeköltözés után.

Segít, ha a megfelelő emberrel költözöl össze.

2021. dec. 23. 09:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem, hogy bármiféle parám lett volna. Ennek már több, mint 20 éve. Még nem mentünk egymás agyára. Legalábbis nem annyira, hogy emiatt kenyértörésre kerüljön sor.
2021. dec. 23. 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél összeköltözni a pároddal, és ez "parát" okoz benned, akkor célravezetőbb lenne őszintén megbeszélni ezt vele.

Ha te csak magadban agyalgatsz a félelmeiden, de ő nem tud róla, akkor ez csak rosszabb lesz.

Nem lenne semmi gond, ha szeretitek egymást és megbeszélitek, hogy kit, milyen kétségek gyötörnek ebben a témakörben.

Csak megegyezés kérdése, hogy két ember hogyan tölti el számára megfelelően az énidejét, hogyan marad meg a privát szférája akkor is ha együtt laknak.

Az igaz, hogy egy 35 nm lakásban ezt nem könnyű megoldani, de ekkor látszik meg, hogy tényleg szeretik-e egymást a felek. :)

2021. dec. 23. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem volt para, olyan szerelmes voltam, hogy eszembe se jutott semmilyen negatív gondolat, ötlet szintjén sem. Az esküvőnk előtt sem ijedtem meg egy pillanatra sem. 😊
2021. dec. 23. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Na de ott a lényeg amiről az összeköltözések szólnak: bármikor lehet szex, bármikorr rommá dughatnak vagy te dughatod rommá a párod. Egyéb komolyabb jelentősége nincs az összeköltözésnek, főleg hogy idővel a szexet is megunjátok. Mármint egymással.
2021. dec. 23. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!