Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik még nem költöztek össze - heti hány és milyen minőségű talit igényeltek?
A példa kedvéért, hogy egyértelmű legyen, milyen válaszokat várok, pl hétköznap 2 együttalvás, hétvégén 1 nap együtt és akkor program, tehát össz 3 tali, ebből 1 programos.
Köszi a válaszokat :)
Minden napi találkozás! Aki ennél kevesebbet mond az nincs is kapcsolatban!
Mi minden nap együtt is alszunk!
Hétköznap 5 együttalvás, hétvégén 2 nap együtt és akkor program, tehát össz 7 tali, ebből 2 legalább programos. Hétköznap is lehet programozni ám!
Mi ugyan már együtt élünk másfél éve, de előtte másfél évig talizgattunk mi is. Egyszerű oka volt, 18 és 19 évesen jöttünk össze, szar melónk volt még akkoriban, suliztunk stb és nem tudtuk megoldani még az anyagi függetlenséget ketten.
Mivel mindketten budapestiek vagyunk így kb. 20 perc bkv-ra laktunk egymástól. Általában heti 4-5 éjszakát aludtunk együtt (hétvége mindig fixen) és mellé 2-3 hétköznap volt, mikor igazából csak munka után felmentünk egymáshoz és reggel onnan mentünk dolgozni.
A hétköznapokban nem nagyon volt program, ott inkább filmeztünk, hétvégén mindig mentünk valamerre.
Szóval így általánosságban heti 2 programos nap és heti 3 sima együttalvás.
Én sokkal piócásabb típus vagyok, nekem heti 7/7 nap se lett volna sok, párom szereti az én-időt így nekünk ez volt az aranyút. Most se változott ez így együttlakás után, hétközben mindig sorozatot nézünk, filmezünk, nagyritkán vacsizunk valamerre, hétvégén meg megyünk barátokkal ide-oda, utazunk, kirándulunk, mozizunk, jó időben állatkert stb.
Meg van évi 1 közös nyaralás külföldön.
Azóta én is imádom az én-időt, visszataláltam sok régi hobbimhoz, így olyan napok is vannak, hogy hazaérünk a melóból és ő a hálóban csinálja a saját dolgát, én meg a nappaliban. Aztán ha meguntuk, alvás előtt összebújunk.
23L és 24F, 3 éves kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!