Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány közös programot igényeltek a párotokkal? Vagy ahogy épp sikerül? Ha pl eltelik egy hét közös program nélkül, akkor gondot csinálok e belőle?
Kérdés, kinél mi számít közös programnak, együtt él-e a pár, ha nem, hányszor találkoznak.
Meg nyilván covid alatt más, mint nem covidos időszakban.
Nekem igényem van a minőségi együtt töltött időre heti 1-2x, de azt nemcsak csilivili programokkal lehet megoldani. Nekem az is bőven elég, ha beszélgetünk egy jót, vagy megnézünk együtt egy filmet. Ha ennyit nem képes a másik megtenni értem, akkor valószínűleg nem illünk össze (nyilván vannak kivételes esetek, pl. ha a másik nagybeteg, vagy durván túlóráztatják egy vagy két hétig).
És azért ezt ilyen szinten nem táblázom be... ha egy hét kimarad, de be van pótolva máskor, az oké. De ha ebből rendszer van, főleg ha másokra meg nem sajnálja az időt, az nekem gáz.
Ami még nálam covidos időszakon kívül "játszik", az az, hogy én szeretek kimozdulni, színházba-mozibe-koncertre járni heti 1x. Nyilván az lenne a legjobb, ha a páromnak lenne erre igénye, de ha nincs, akkor az nálam elvárás, hogy ne csináljon abból problémát, ha én akkor nélküle elmegyek (szintén, kiv. speciális esetek - ha beteg a párom, otthon maradok ápolni).
Minden nap igénylek legalább annyit, hogy meló után, vacsi közben beszélgessünk egyet amikor nem szól film a háttérben, nem nyomogatjuk a telefont, nincs nálunk senki. Illetve hetente-kéthetente legalább egyszer egy pár órás közös program, pl. erdei túra, társasjáték, ilyesmi.
Egyébként nálunk pl. a hétköznapi rutin az, hogy vacsoráig mindenki szöszmötöl a saját dolgával, vacsora után pedig együtt videojátékozunk-filmezünk, szóval ilyen jellegű közös programra is van igényem, de ez azért nem az a mélység, mint egy kütyümentes beszélgetés vacsinál, vagy egy egész napos hegymászós túra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!