Igényeltem eu eü kártyát ányk programmal az ügyfélkapun, mikor kapom meg, illetve tudok kérni papírt, hogy megigényeltem?
Figyelt kérdés
Mennék kamionozni 4 kézbe , már indultam is volna amikor szóltak, nincs eu eü kártyám és úgy ne menjek sehova. Nagy nehezen , szenvedve megcsináltam az igénylést, de semmi e-mail nem jött, hogy készítik, hogy mi van vele, egyáltalán, hogy jól igényeltem e meg. De mennék már dolgozni és csak ez ami hátráltat, e kártya nélkül meg tényleg nem akarok mozogni határon kívűl, elég balek vagyok, ha csinálok valamit fél évente vár a kórház, múltkor kivették a vakbelem.2020. márc. 27. 17:41
1/6 anonim válasza:
Tárhelyre jött vlsz nyugta. Kb két hét emlékeim szerint, de most ez több lehet.
2/6 anonim válasza:
Örülj neki, hogy még nem indultál a határnak. Ismerősöm is megszívta reggel. Piros cédulkával karanténba került otthon. Talán gyorsan megoldják. Talán......
3/6 A kérdező kommentje:
Nem jönnék haza, ide hozzuk az árút és megyünk is vissza. Elvileg. Muszáj dolgoznom, kell a pénz és kell a tapasztalat.
2020. márc. 27. 22:49
4/6 A kérdező kommentje:
Nem jött válasz üzenet. :(
2020. márc. 28. 11:12
5/6 anonim válasza:
Karantén van bameg. Apád, anyád fog megpusztulni, mert neked kell a pénz. Ha valamelyik szóót nem érted a fentiekből, nyugodtan kérdezhetsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Szüleim szeretnék, hogy dolgozzak. ;) mondjuk kicsit félek, de már meguntak.
2020. márc. 28. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!