Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők! Ti szoktátok úgy érezni hogy leszar a párotok? És ha mondjátok neki még ő van felháborodva?
De most tenyleg ülnétek es néznétek egymast?
Ha nem nyujtasz ingert, csak vagy mint egy szobanoveny mégis mit vársz?
Lepontoztok de kerdezte is a pasi hogy van e vmi mondanivaloja!
Azt mondta erre kérdező, hogy semmi.
Akkor mirol beszelunk?
Hagyd békén.
Miert mondtad, hogy mindegy, semmirol? Ha nem varsz es nem kersz semmit, akkor ne csodalkozz, ha nem is kapsz semmit.
De igy mi ertelme van az egyuttelesnek es egyaltalan a kapcsolatnak - semmi.
5. Ha ilyen stílusban odaköpi az ember, ahogy a kérdező " párja" tette, hogy mégis miről akar beszélgetni, akkor valójában nem akar beszélni mert leszarja az egészet. Tipikusan- a nem az amit mondott, hanem ahogy mondta- helyzet volt ez.
Egyértelműen azt érezte a kérdező, hogy valójában abszolut nem érdekli a párját, és ezért inkább ráhagyta, és nem akart vele beszélni.
Ezek után én se mondtam volna semmit ennek a gyökérnek. Igaz, én már rég dobtam volna ha egy ilyen alakkal kellene élnem 0-24ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!