Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok,nők! Ti szoktátok úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők! Ti szoktátok úgy érezni hogy leszar a párotok? És ha mondjátok neki még ő van felháborodva?

Figyelt kérdés
Nállunk special a számítógép és a ps a “hibás” persze tudom hogy a párom tehet róla. Nem azt mondom hogy ne játsszon,mert nem ezt mondom. De ma hazaért fél4 kor melóból se puszi se szia,megivott egy bögre kávét és leült a gép elé,azóta csak az megy. Ha megemlítem neki hogy halo én is létezek nem csak a gép akkor fel van háborodva. Megkérdeztem tőle :akkor ma nem is fogunk már beszélgetni? Erre a válasza az volt hogy,”miért? Miről szeretnél beszélgetni?” Mondtam hogy mindegy semmiről. Erre visszafordult a géphez.
aug. 30. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Húha, enyém nincs ilyen szinten, de már így is a szétválást fontolgatom. Téged kevésbé szeret, mint a gépet.
aug. 30. 19:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Néha (vagyis elég sürrűn) úgy érzem fontosabbak a játékok mint én vagy a kapcsolatunk. Én is ezen gondolkodom. Szeretem de kezdek “kiszeretni” belőle ezekmiatt a húzásai miatt
aug. 30. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

De most tenyleg ülnétek es néznétek egymast?

Ha nem nyujtasz ingert, csak vagy mint egy szobanoveny mégis mit vársz?

aug. 30. 20:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Még sosem éreztem, mindig figyel rám! 4 éve együtt.
aug. 30. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

Lepontoztok de kerdezte is a pasi hogy van e vmi mondanivaloja!

Azt mondta erre kérdező, hogy semmi.

Akkor mirol beszelunk?

Hagyd békén.

aug. 31. 08:06
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
#5 Érzéketlen seggfej hozzáállás.
aug. 31. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Miert mondtad, hogy mindegy, semmirol? Ha nem varsz es nem kersz semmit, akkor ne csodalkozz, ha nem is kapsz semmit.

De igy mi ertelme van az egyuttelesnek es egyaltalan a kapcsolatnak - semmi.

aug. 31. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. Normális kapcsolatban élek, egy normális férfival, aki törődik velem, és megtalálja az egyensúlyt a szerelme és a hobbijai között. Másképp nem lennék vele.
szept. 1. 12:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

5. Ha ilyen stílusban odaköpi az ember, ahogy a kérdező " párja" tette, hogy mégis miről akar beszélgetni, akkor valójában nem akar beszélni mert leszarja az egészet. Tipikusan- a nem az amit mondott, hanem ahogy mondta- helyzet volt ez.

Egyértelműen azt érezte a kérdező, hogy valójában abszolut nem érdekli a párját, és ezért inkább ráhagyta, és nem akart vele beszélni.

Ezek után én se mondtam volna semmit ennek a gyökérnek. Igaz, én már rég dobtam volna ha egy ilyen alakkal kellene élnem 0-24ben.

szept. 1. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:
9.Igen. Lett volna miről beszélnem,de ahogyan mondta(kérdezte) inkább ráhagytam az egészet.
szept. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!