Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a nappalijában női arcot rajzolt, többet, aki a volt exére hasonlít. Illetve meztelen aktot. Mondtam neki, ez engem zavar, nem tudom nézni. Felháborodott, azt mondja , hogy ő ,művész lélek.Más nem utal erre. 55 éves. Én 51. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
#Ex kötődés
2023. nov. 9. 20:02
1/10 anonim válasza:
Akkor művészkedjen csak egyedül a művész úr. 😀
2/10 Laylah válasza:
Úristen, oszt' most mi lesz? Grafikusnak tanultam, rendszeresen rajzoltunk testet és arcot. Grafikusként másképp nézünk ezekre.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem én, na de a volt exeid díszítik a lakásod falait? És mit szól a jelenlegi párod? Ő is grafikus? Itt a lényeg, hogy figyelni kéne a párunk mit érezhet. Mindegy milyen szakmája van.
2023. nov. 9. 20:15
4/10 Laylah válasza:
Azt írtad, hogy hasonlít, nem azt, hogy róla készült. De amúgy pl. nekem fb profilon és telóban is vannak még közös képek exemmel, nem foglalkoztat, elfér, baráti viszonyban maradtunk. Sőt, egyik exemről én is rajzoltam anno, az is megvan még. Azokat a rajzokat magának készítette, gyakorlásképp, nem azért, hogy "jaj, mit fognak szólni hozzá". Szedjél magadra némi önbizalmat. Vagy állj modellt neki. Vagy mindkettő.
5/10 anonim válasza:
Kicsit inkább tűnik úgy, hogy TE képzeled bele, hogy rá hasonlít. Mint amikor a hívők minden vacak pacában Jézust látnak vagy "itt a pirítósszelet, amin az égett rész, olyan mint Elvis"
6/10 anonim válasza:
Mit tennék? Abba hagynám a feleslges problémázást.
7/10 anonim válasza:
Volt exei? Meztelen akt?
Lehet, egy nyelvésszel jobban jártál volna..
8/10 anonim válasza:
Egy dolog, hogy en mit tenbek, de te feltekenykedni fogsz es az idegire menni.
9/10 anonim válasza:
Van ilyen pasas aki az exei után sóvárog.. ő ilyen.. neked kell eldönteni, hogy vele maradsz e... ha lelépsz téged fog majd rajzolgatni
10/10 anonim válasza:
Ha van egy kis esze, kivág a fenébe - írom ezt nőként :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!