Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim olyan rendetlen,hogy minden áldott nap csak veszekszünk. Nem hagy rendet maga után,az én munkámat sem nézi semmibe,és ha szóváteszem megsértődik,vagy felháborodik. Hogy éljek egy ilyennel együtt?
Ezért nehéz dolog a társkeresés! És az a mondás is igaz, hogy lakva ismerszik meg a másik...
Sok szempontból kell egyeznie a feleknek egy párkapcsolatban ahhoz, hogy tartósan együtt tudjanak élni.
Hiába van nagy szerelem, hiába jó a szex stb, stb, ha az egyik rendszerető a másik meg nem, akkor nem illenek össze.
Egyik fél sem jó vagy rossz, csak másként szocializálódtak, mást hoznak otthonról, ezért mindkét félnek "erőszakot kell elkövetnie saját magán", ha a másiknak meg akarnak felelni. És mivel ilyen az alapszemélyiségük ezért hosszabb ideig egyik sem tud "kibújni a bőréből".
Mindketten folyamatosan frusztráltak, stresszesek lesznek a másik szokásaitól.
Ezért az ilyen kapcsolatoknak nincs értelme. Egyik sem erőszakolhatja rá a másikra az akaratát, kár is lenne erőltetni. Csak el kell fogadni hogy nem illetek össze.
5-ös, ez egy átlag lakásban kivitelezhetetlen. A konyhában mi az ő élettere? A pult egyik fele? A fürdőben? Ha én rendszerető vagyok fel fog baszni, hogy a konyha egyik felén nézegessem a felgyűlő szemetet, koszos edényeket stb. Ha az egyik fél pl. rendszeresen a földön, ágyon, székeken hagyja a szennyesét, az zavarni fogja a rendszerető felet. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk mindig én fogom kipucolni a kádat, mert szerinte jól van az úgy.
Ha nem tudnak kompromisszumot kötni, ahol mindkét fél enged _valamennyit_ akkor inkább váljanak szét most.
Azért nehéz elhinni, hogy nem tűnt fel. Nyilván mindenki összerámol, ha vendéget vár; de csak beleláttál néha a szekrényekbe/fiókokba. Meg láttad, hogy telik a napja, mennyire halogatja a dolgait. Vagy, ha az anyjával élt, mennyire vette ki a részét a teendőkből.
A kérdésre válaszolva, szerintem veszekedéssel nem fogsz semmit elérni, csak ártasz mindkettőtöknek. Beszélsz vele normálisan, ha nem lesz kielégítő az eredmény, minden jót kívántok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!